Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Vellezerit Abazi - Te vendi i vjeter
Vellezerit Qetaj - Kush po ngjitet asej
1Vellezerit Haliti - Kenga e DrAli Sokolit
Vellezerit Mziu - Te dua
Vellezerit Mziu - Potpuri
Vellezerit Susuri - Aman aman of of
Vellezerit Susuri - Maturant
Vellezerit Qetaj - Rapsodi
Vellezerit Aliu - ajin Kur Ta Pish
Vellezerit Susuri - Me hisharet
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Pal Mhilli
Vellezerit Haliti - Ty Kosove te Nje Historia (Liv
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Nen flamurin tend
Vellezerit Zogaj - Bri nje kodre
Vellezerit Mziu - Njeqind perqind
Vellezerit Mziu ft Dj Cimi - Do ti kallim fitilat
Vellezerit Mziu - Dashuri 0 perqind
Vellezerit Mziu - 5 Djem i ka nana
Vellezerit Abazi - Ti nuk je fajtore
Vellezerit Qetaj - Mustaf hoxha
2Vellezerit Haliti - Pasha Shqipen
Vellezerit Gashi - Sna ndan fisi jo as feja
Vellezerit Aliu - Oj Fato
Vellezerit Susuri - Dil ne penxhere
Vellezerit Gashi - Mark Avdyli
Vellezerit Krasniqi - Programi Festiv
Vellezerit Aliu Potpuri - Me Ka Zan Belaja dhe Buk
Vellezerit Susuri - Ngoni shok ju more vllazni
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Pjeter Bogdani
Vellezerit Haliti - Zogjve te Shqiponjes (Live )
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Vella i dashur
Vellezerit Zogaj - Elif Allah
Vellezerit Mziu - Sola te percolla
Vellezerit Mziu - Hajde
Vellezerit Mziu - E vertete ndash genjeshter
Vellezerit Mziu - 5 min
Vellezerit Abazi - Une ty kur te pash
Vellezerit Qetaj - Podi i gurit
3Vellezerit Haliti - Pyt Kosova Per Nje Qik
Vellezerit Haliti - Rapsodi
Vellezerit Aliu - Jalla Shofer Jalla
Vellezerit Susuri - E madhe eshte bota
Vellezerit Qetaj - Adrian Krasniqi
Vellezerit Gashi - Kenge Per Isa Begun
Vellezerit Aliu live - Je Ma E Mira
Vellezerit Susuri - Paskan dal qikat ne rreth
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Prej nje shpati
Vellezerit Makica - Mlindi Djali (Live )
3 Vellezerit - Maturant
Vellezerit Zogaj - Komandant Tamul Shtimja

1  2  3   >  >>