Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Vellezerit Haliti - Zogjve te Shqiponjes (Live )
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Vella i dashur
Vellezerit Zogaj - Elif Allah
Vellezerit Mziu - Sola te percolla
Vellezerit Mziu - Hajde
Vellezerit Mziu - E vertete ndash genjeshter
Vellezerit Mziu - 5 min
Vellezerit Abazi - Ti nuk je fajtore
Vellezerit Qetaj - Mustaf hoxha
2Vellezerit Haliti - Pasha Shqipen
Vellezerit Gashi - Sna ndan fisi jo as feja
Vellezerit Aliu - Jalla Shofer Jalla
Vellezerit Susuri - E madhe eshte bota
Vellezerit Qetaj - Adrian Krasniqi
Vellezerit Gashi - Kenge Per Isa Begun
Vellezerit Aliu live - Je Ma E Mira
Vellezerit Susuri - Paskan dal qikat ne rreth
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Prej nje shpati
Vellezerit Makica - Mlindi Djali (Live )
3 Vellezerit - Maturant
Vellezerit Zogaj - Komandant Tamul Shtimja
Vellezerit Mziu - Rroka mandolinen
Vellezerit Mziu - Ah Dashni
Vellezerit Mziu - Jena vllezer kallaballak
Vellezerit Mziu - E krahasova
Vellezerit Abazi - Une ty kur te pash
Vellezerit Qetaj - Podi i gurit
3Vellezerit Haliti - Pyt Kosova Per Nje Qik
Vellezerit Haliti - Rapsodi
4Vellezerit Haliti - Grabitja e Vajzes 8 Vjeqare
Vellezerit Haliti - Rapsodi
Vellezerit Aliu - Maka lan taka lan
Vellezerit Susuri - Edhe ku po kendojm
Vellezerit Gashi - Bised dhe Kenga Ali Rrustemi
Vellezerit Haliti - Jemi Bijt e Adem Jasharit (Liv
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Dita e Gjykimit
Vellezerit Susuri - Po lujne vallen qika tmira
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Ran ne mirdit tr
Vellezerit Mziu - Knaqu Sot
Vellezerit Susuri - Si Llokum
Vellezerit Zogaj - Kullat tona
Vellezerit Abazi - Erdhe pranvera
Vellezerit Mziu - Zemer
Vellezerit Mziu - Shota
Vellezerit Mziu - Mjalte e zeher
Vellezerit Mziu - Lume
Vellezerit Susuri - A mendon ndonjeher per mua
Vellezerit Qetaj - Qka po i thote dema kadrise

<<   <   1  2  3