Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Adnan Daci - Live - Jasha Jasha
Adnan Daci - Kanagjeqi
Adnan Isaku - Leze leze
Adnan Daci - Live - Sikur Fluter
Adnan Daci - Zi e bane zemren time
Adnan Daci - Kanagjegji
Adnan Daci - Kenge synetie
Adnan Daci - Bolle kam prit
Adnan Daci - Edhe si vjet
Adnan Daci - Boll Kam Prit
Pandora ftAdnan Daci - Tash knojm tallava
Adnan Daci - Live - Kur e Pash At Vajzen
Adnan Daci - Nje her zemra falet
Adnan Isaku - Moj e mira ne mahalle
Adnan Daci - Live - Tallava
Adnan Daci - Nje her Zemra falet
Adnan Daci - Kalldermit po me shkon si shah
Adnan Daci - O Bilbil Qe Kendon Ne Pranver
Adnan Daci - Ishin puthje mekatare
Adnan Daci - Nje Her Zemra Falet
Adnan-Daci-Obilbilqekendonnepranver
Adnan Daci - Synetia e djalit
Adnan Daci - Live - Llokumi Im
Adnan Daci - O more bylbyl
Adnan Isaku - Oj zemer
Adnan Daci - Live - Tallava
Adnan Daci - Kan kaluar dit e nat
Adnan Daci - Mos me qo te fala
Adnan Daci e Pandora - Lindem nene edhe nje here
Adnan Daci - Kan kaluar
Adnan Daci - O More Bylbyl
Adnan Daci - Para Zotit Ke Me Dal
Adnan Daci - Sa te deshta ty
Adnan Daci - Live - Luj Kumanovare , Luj Kosovare
Adnan Daci - Oj lulie pllumbi i bardhe
Adnan Isaku - Pom thote zemra
Adnan Daci - Live - U Largove
Adnan Daci - E mallkoj
Adnan Daci - Po Lun Shkupi Me Prishtinen
Adnan Daci dhe Majlinda Kryeziu - Mashallah mashal
Adnan Daci - Me thuaj pse
Adnan Daci - Lindem Nan Edhe Nje Her
Adnan Daci - Pse behesh se sme sheh
Adnan Daci - Live - Mehane
Adnan Daci - Pandora Lindem nan edhe nje her
Adnan Isaku - Sonte kengen po e knoj
Adnan Daci - Zambaku I Bardh
Adnan Daci - E Mallkoj
Adnan Daci - Kanagjeqi
Adnan Daci - Nje mij her

1  2  3   >  >>

Loading...
Loading...