Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Adnan Isaku - Oj zemer
Adnan Isaku - Jalla ne carshi
Adnan Isaku - Pom thote zemra
Adnan Isaku - Leze leze
Adnan Isaku - Sonte kengen po e knoj
Adnan Isaku - Moj e mira ne mahalle
Adnan Isaku - Afrohu
Adnan Isaku - Tallava
Adnan Isaku - Oj zemer
Adnan Isaku - Jalla ne carshi
Adnan Isaku - Ti me mue
Adnan Isaku - Pom thote zemra
Adnan Isaku - Ku i kam shoket e mi
Adnan Isaku - Sonte kengen po e knoj
Adnan Isaku - Leze leze
Adnan Isaku - Tallava
Adnan Isaku - Moj e mira ne mahalle
Adnan Isaku - Afrohu
Adnan Isaku - Ti me mue
Adnan Daci - Kan kaluar dit e nat
Adnan Daci - Mos me qo te fala
Adnan Kryeziu - I vrare per liri
Adnan Daci dhe Majlinda Kryeziu - Mashallah mashal
Adnan Daci - Kan kaluar
Adnan Daci - O More Bylbyl
Adnan-Kryeziu-Ivrareperliri
Adnan Daci - Pse behesh se sme sheh
Adnan Daci - Live - Llokumi Im
Adnan Daci - O more bylbyl
Adnan Kamberi - Pasha bella
Adnan Daci - Live - Tallava
Adnan Kamberi - Ku e begenise e kur e pash at vajz
Adnan Dukaj - Ste vjen keq
Adnan Kryeziu - E embel dashnia
Adnan Kamberi - Kujton baba i Lules e kqyrni shoqe
Adnan Daci - E mallkoj
Adnan Daci - Po Lun Shkupi Me Prishtinen
Adnan Kryeziu - As kafe as llafe
Adnan Daci
Adnan Daci - Me thuaj pse
Adnan Daci - Lindem Nan Edhe Nje Her
Adnan-Leka-Tijeylliiksajnate
Adnan Daci - Kafja pa ty
Adnan Daci - Live - Luj Kumanovare , Luj Kosovare
Adnan Daci - Oj lulie pllumbi i bardhe
Adnan Kamberi - Prej sabahit
Adnan Daci - Live - U Largove
Adnan Kamberi - Kujton baba i Lules e kqyrni shoqe
Adnan Dukaj - Durim
Adnan Kryeziu - Iku beqaria

1  2  3   >  >>

Loading...
Loading...