Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Aferdita Bajrami - Mos thuj neser e pas neser
Aferdita bajrami - Ikja jote
Aferdita Bajrami - Te premtoj
Aferdita Bajrami - Rri me mua
aferdita Bajrami - Jeta ime
Aferdita Demaku - Shume po gezohna erdh Bajrami
Aferdita Bajrami - Mu afro
Xheza dhe Ymer Bajrami - Aferdita
Aferdita bajrami - Kujtoj pritjen
Aferdita Bajrami - Spaska qen naiv
Aferdita bajrami - Me tranon
Aferdita Bajrami - Te premtoj
Aferdita-Hoxha-Teurrejdhetedu
Aferdita Elshani - Sme ze vendi vend
Bekim Kastrati dhe Ymer Bajrami - Ani moj shqipni
Aferdita Demaku - Me nuk vuaj per tradhtar
Aferdita Demaku - Do te pres
Arta Bajrami ft Don Arbas - Kjo Nate
Aferdita Demaku - Digjem si Prush
bajrami 5
Aferdita Demaku - Mos bo thirrje Anonime
Aferdita Demaku - Me nuk vuaj
Aferdita Demaku - Po perzihet Prizereni
Aferdita Elshani - Memlype
Aferdita Elshani dhe Nexhi - Dua te jem me ty
Arta Bajrami - Sdua Tjeter
Ymer bajrami - Tallava 2o
Aferdita Dreshaj - Mos rri larg
Aferdita Demaku - Jena mbledh jena gezue
AFERDITA DEMAKU - Si nje maturante
Aferdita Dreshaj - Do ta gjej nje tjeter
Aferdita Demaku - 5 Minuta
Aferdita Elshani - Live
Aferdita Demaku - Babe e Nane
Gold AG ft Ymer Bajrami - Zani i Koshares
Aferdita Elshani - Qelu tok
Arta Bajrami - DeLuxe [Demo]
Bajrami Gigolli - Mihone
Arta Bajrami - Exotic (Top Hits Of )
Aferdita Dmaku - Lulzoj fusha lujzoj mali
Aferdita Demaku - Oj lulije fleta e ftonit
Aferdita Demaku - Jom e Mir
Aferdita Dreshaj - Shum Trafik
Aferdita Demaku - Ma kadal kadal
Aferdita Elshani - Sod esht dit e madhe
Aferdita Demkau - Nusja e madhe une qellova
Aferdita Demaku - Nasuf e Tahir Gashani
Arta Bajrami - Chocolata
Bajrami dhe Luli - E ngoni shok aman
bajrami

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 ...    >  >>

Loading...
Loading...