Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Agron Ahmeti - Ku i kam shokt e mi
Agron Miftari Prej sabahit
Agron Sylejmani - Lirisht ik prej meje 2o
Agron Ahmeti dhe Shqipja - Kena Dasem
Agron Aliu - Kenge per nuse
Agron Ahmeti - Jalla Shofer
Agron Macula - Eja Ti Moj Gjane
Agron Berisha - Oj dora me kone
Agron Ahmeti - Tallava
Agroni Macula - Jetim Pa Nan
Agron Aliu - Hajde a pajtomi
Agroni & Shqipja & Burimi & Lendita & Lali - Potpu
Agron Miftari - Boll rren tkan fol
Agron Sylejmani - Ne dasem tane 2o
Agron Ahmeti dhe Shqipja - Luj Me Mu
Agron Aliu - Me sy t bana seri
Agron Ahmeti - Luj Qike qike
Agron Macula - Arlinda
Agron Berisha - Vera
Vllezrit Shala - Keng Per Agron Krasniqin
Agron Macula - Vetem Ti Moj E Dashur
Agron Aliu - Kenge per nuse
Agron Ndreca - Ani ani
Agron Miftari - Lute nana bijen
Agron Ahmeti - Mos mendoni shok se mu ka shterr za
Agron Ahmeti dhe Shqipja - Ne Qytet
Agron Aliu - Sonte je me e mira
Agron Ahmeti - Xhemile
Agron Macula - Fotografit E Tua
Agron Llakaj - Babi im
Agron Macula - Ah Qfar Fati Pata
Agron Aliu - Me sy t bana seri
Agron Ahmeti - Nje her kam vdek
Agron Miftari - Sikur flutur
Agron Ahmeti - Oj Dada sale
Agron Ahmeti dhe Shqipja - Nergjivane
Agron Aliu - Syt mavi
Agron Ahmeti - Rruges me gure
Agron Macula - Hupe Fjalen
Agron Llakaj - Fushata
Agron Macula - A Te Du
Agron Aliu - Sonte je me e mira
Dj Labi ft Agron Ahmeti - Ama doren
Agron Ahmeti dhe Shqipja - Bini Ju Tupana
Agron Ahmeti - Rreth e rreth i rash Kosoves
Agron Ahmeti dhe Shqipja - Paska Lulu
Agron Aliu - Te Thirra zemer
Agron Ahmeti - Atmosfera
Agron Macula - Lejla
Agron Llakaj - Ja ke fut plako

1  2   >  >>

Loading...
Loading...