Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Antigona Sejdiu-Djal me qifteli
Antigona Sejdiu-Pritem sonte
Antigona Sejdiu - Boll Tkam Prite
Antigona Sejdiu - Moj e mire e bukur shume
Antigona Sejdiu-Sonte
Antigona Sejdiu - Luj me dor
Antigona Sejdiu-E imja shota
Antigona Sejdiu-Qka po don
Antigona Sejdiu - O sa mire po lun ne valle
Antigona Sejdiu-Tezja nushe
Antigona Sejdiu-E imja shota
Antigona Sejdiu - Qaj ti moj zemer
Antigona Sejdiu - Aman aman
Antigona Sejdiu-Qka po don
Antigona Sejdiu - Qka mka syri
Antigona Sejdiu-Tezja nushe
Antigona Sejdiu - Nese sonte
Antigona Sejdiu - Je Ma e Mira
Antigona Sejdiu-Hidhe vallen nuse
Antigona Sejdiu - Rrak tak tak
Antigona Sejdiu - Dashuro vajz
Antigona Sejdiu-Sa genjeshtare
Antigona Sejdiu - Vaj vaj vaj
Antigona Sejdiu-Ti ti ti
Xhavit Avdyli ft Antigona Sejdiu - Si sheqer
Antigona Sejdiu - Je Ma e Mira
Antigona Sejdiu-Hidhe vallen nuse
Antigona Sejdiu - Veq ta dish
Antigona Sejdiu - Dhe nje dit kurr sdo te jem me
Antigona Sejdiu-Sa genjeshtare
Antigona Sejdiu - Zemer
Antigona Sejdiu-Ti ti ti
Antigona Sejdiu - Jam Vajz un per Ty
Antigona Sejdiu-Nese shkon
Antigona Sejdiu - Krejt po sillet
Antigona Sejdiu - Her kollan her xhamadan
Antigona Sejdiu-Si ti them
Antigona Sejdiu - Am harrove
Antigona Sejdiu-Une besoj ne dashuri
Antigona Sejdiu - Nuk je njeri
Antigona Sejdiu - Veq ta dish
Antigona Sejdiu - U treten enderat
Antigona Sejdiu-Nese shkon
Antigona Sejdiu - Merri te githa
Antigona Sejdiu - Hyn ne valle
Antigona Sejdiu-Si ti them
Antigona Sejdiu - Kete zemren time
Antigona Sejdiu-Une besoj ne dashuri
Antigona Sejdiu-Djal me qifteli
Antigona Sejdiu-Pritem sonte

1  2  3   >  >>

Loading...
Loading...