Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Behare Shala - Xhinxhile
Behare Shala - Xhixhile
Behare Shala - Jabanxhia
Behare Shala - Largohu
Behare Shala - Qik Hastreti
Behare Shala - Te dhasht zoti djal ne voter
Behare Shala - Jam betu
Behare Shala - Pse na kane inate
Behare Shala - Hajde kosovare
Behare Shala - Sa mir po kcen
Behare Shala - Mos ma luj synin e zi
Behare Shala-Ne tren per Perzeren
Behare Shala - Qika e diaspores
Behare Shala - Qika e diaspores
Behare Shala - Sa mir po kcen
Behare Shala - Jabanxhiu
Behare Shala - Sikur vera
Behare Shala - Sikur vra
Behare Shala - Jabanxhia
Behare Shala - Mos ma luj synin e zi
Behare Shala - Sa mir po kcen
Behare Shala - Qik hastret
Behare Shala
Behare Shala - Te dhasht zoti djal ne voter
Behare Shala - Jam betu
Berat Shala dhe Ymer Bajrami - Vetlla jote
Drilon SHala - Ti vet jeta
Motrat Shala - Gurbeti
Danger-Ardian-Shala-Mefalunposhkoj
Drilon Shala - Sa shpirt te kam
Valmir Shala (Vali) - Kur e lujna shoten
Sead Shala - Vjen Kismeti
Valmir Shala (Vali) - Sish ba nami met pas ngat
Hashim Shala - Programi Festiv
Oran-Shala-Ndahetzemranedypjes
Labinot Shala ft Skici - Mbete kujtim ne ditarin t
Valmir Shala (Vali) - Mos thuaj jam e re
Berat Shala - Si bore e bardh
Valmir Shala (Vali) - Tallava
Drilon Shala - Do kthehesh
Shani-Shala-Bijaenanes
Valmir Shala (Vali) - Ani mori nuse
Valmir Shala (Vali) - Ni qare ni qare
Berat Shala - Shkrepza e duhanit
Valmir Shala (Vali) - Zemra ime zemra jote
Leta dhe Lulzim Morina - Kenge per deshmorin Sadik
Vllezrit Shala - Keng Per Agron Krasniqin
Labinot Shala - Larg
Oran Shala - Ndahet Zemra Ne Dy Pjes
Valmir Shala (Vali) - E mire e mire nusja jone e m

1  2   >  >>

Loading...
Loading...