Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Anjeza dhe Bertan Asllani - Lum per ty
Bertan Asllani - V-Ton - Vendosi
Bertani-Akoma te du
Bertan Asllani - Damla Damla
Bertan Asllani - Per ty jetoj
Bertan Asllani - Ta Kesh Parasysh
Bertan Asllani Eh ta kisha dit Premier
Bertan Asllani - Kot Thua M Fal
Bertan Asllani - Syri Ende Loton
Bertan Asllani - E Ta Kisha Dit
Bertan Asllani Ft Big-D - Shum Low
Bertan Asllani - Akoma te dua
Bertan Asllani Ft Big D - Shum Low
Bertan Asllani - Imkansiz
Bertan Asllani - Bhu
Bertan Asllani - Kujt i thua xhan
Bertan Asllani - Depresive Javet Jan
Bertan Asllani - Belki De
Bertan Asllani - Pranoje
Bertan Asllani - O Biliyor
Bertan Asllani - ILaq Nuk Gjej
Bertan Asllani - Prej meje je e lire
Bertan Asllani Ft Big-D - Shum Low
Bertan Asllani - Zemer
Bertan Asllani - Yaramaz
Bertan Asllani - Mos Shko
Bertan-Asllani-Pranoje
Bertan Asllani-Ekstravagante
Dj Canny Vs Bertan Asllani - Eh Ta Kisha Dit
Bertan Asllani - Ndize
Berkan Asllani - Nje ne nje milion
Bajram Asllani - Po Du Veq Pe Te Pa 2o
Adriatik Asllani - Rrushja e lales
Adriana Asllani - Ti me fresko
Bajram Asllani - Se Qpo Vjen Nje Ushtim 2o
Berkan Asllani - Romeo
Bajram Asllani - Xhane Xhane 2o
Adriatik Asllani - Kenge Dasmash
Adriatik Asllani - Gezuar me Lalushin
Adriatik Asllani - Na vjen dita edhe neve
Bajram Asllani - Te Gjith Miq e Shok 2o
Berkan Asllani - Rruget
Bajram Asllani - Tradhtare 2o
Adriatik Asllani - Potpuri Dasmash me Defa
Sead Asllani - Aman moj aman
Adriatik Asllani - Sot ka feste shqiptaria
Ganimete Asllani Kenge Gurbeti
Bajram Asllani - O Luni Luni Ju Moj Bia 2o
Berkan Asllani - Te dashuroj
Bajram Asllani - Trimave Te Liris 2o

1  2   >  >>

Loading...
Loading...