Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Besim Shabani - Mikesha
Linda Shabani & Gazi - Jam ndiet
Besim Hasani - Gezuar me Lalushin
Blertina Shabani - Po du me kcy
Murat Gjoniku dhe Linda Shabani - Ah moj Qika
Armend Shabani - As po as jo
Vllezrit Gashi - Besim ndrecaj
Besim Morina - Te Kisha Me U Ba Fluter
Mirsad Shabani - Dinake
Linda Shabani - Ti Mendon
Linda Shabani - Mos Trokit Ne Der
Besim Morina - Mjalt i Shpirtit
Linda Shabani - Zemer vajto ti
Besim Morina - Mergimtari
Linda Shabani - Shprehu
Xhafer Ameti - Keng Per Besim Ndreceb
Armend-Shabani-Duasante
Besim Morina - Qe nga Mbramja e Matures
Armend Shabani - Gruja ne amerik
Ahmeti e Visar Shabani - Dasem e madhe sante fillo
Besim Morina - Valle
Mirsad Shabani - Ideale
Linda Shabani - Hajde hajde
Linda Shabani - Ruaje Unazen
Besim Morina - Ah Moj Nane
Lule Mustafa dhe Besim Krasniqi - Potpuri
Besim Morina - Martesa pa dashuri
Besim Morina - Tash po qaj
Linda Shabani - Fol drejt
Besim Tafolli ft Hekuran Krasniqi - Vaji i Kosovar
Blertina-Shabani-Podumekcy
Besim Morina - Kur E Pash At Vajzen Te Shkolla
Armend Shabani - Moj katile
Besim Morina - Nese kam gabu
Blerim Shabani - Zemer
Mirsad Shabani - Lajka
Besim Krasniqi - Live
Linda Shabani - Sugarja E Nanes
Besim Morina - Qaj Per ty
Motrat Mustafa & Besim Krasniqi - Perhajr na koft
Besim Morina - A po te merr malli
Linda Shabani - Tipi im
Linda Shabani - Qdo mbremje
Mirsa-Kerceli-Armend-Shabani-Edashuruarjamnety
Besim Morina - Ne Nje Darsem Ty Te Pash
Armend Shabani - Ndahet zemra ne dy pjese
Linda & Shukri Shabani - Luj Luj Dardanase
Mirsad Shabani - Obsesion
Besim Lokaj & Violet Kajtazi - Rrak Tak
Mirsa Kerceli ft Armend Shabani - i, e dashuruar

1  2  3   >  >>

Loading...
Loading...