Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Edona Llalloshi - Keng dasmash
Edona Llalloshi - Cka ka zemra
Genta Ismajli dhe Edona Llalloshi - Gezuar
Edona Llalloshi - E Vertet
Edona Llalloshi - Dite per dite-E RE
Edona Llalloshi - Pa ty
Edona Llalloshi - Zemer Guri
Edona Llalloshi - Te kam dashur duet Edona dhe Mil
EdonaLlalloshi-Me thuaj tash
Edona Llalloshi dhe Miloti - Spontanisht
Edona Llalloshi - O syn i zi
Edona Llalloshi - Duhet
Edona Llalloshi - Fati dhe vuatja
Edona Llalloshi - Fjalet me Kuptim
Edona Llalloshi - U bo cka u bo
Edona Llalloshi - E vertet
Edona Llalloshi - Vetem nje puthje
EdonaLlalloshi-Nuk Fali Gabime
EdonaLlalloshi-Per ty po flas
Edona Llalloshi - Ti kam fale
Edona Llalloshi - Moj dukane
Edona Llalloshi - Sonte
Edona Llalloshi - Gjenerata
Edona Llalloshi - Ika nga ti
Edona Llalloshi - Zjarr
EdonaLlalloshi-Pik ne zemer
Edona Llalloshi - Humbi dashuria
Edona Llalloshi - Gjenerata
Edona Llalloshi - Qka me bane
Edona Llalloshi - Hape zemren
Edona Llalloshi - Mbetem Keq
Edona Llalloshi- S dua hiq
EdonaLlalloshi-Popullore
Edona Llalloshi - Le tfolin
Edona Llalloshi - Thuaj me ze
Edona Lalloshi - Djali i kosoves time
Edona Llalloshi - Ramanc
Edona Llalloshi - Perfundoj
Edona Llaloshi - Moj Katile-E RE
EdonaLlalloshi-Zemer Guri
Edona Llalloshi - Sjam si ti
Edona Llalloshi - Romanca
Edona Lalloshi - Kthemi Endrrat
Edona Llalloshi - Hallall te qofte
Edona Llalloshi - Spontanisht
Edona Llalloshi - Pranoje
EdonaLlalloshi-Fjale nuk po gjeje
Edona Llalloshi - Katile
Edona Llalloshi - Heroi
Edona Llalloshi - Romanca [ Premier ]

1  2   >  >>

Loading...
Loading...