Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Egzon Pireci dhe Hekuran Krasniqi - Te dua sa hava
Egzon Krasniqi Ft Legenda - Nr 1
Naim Krasniqi - Zemra gebnjeshtare
Edi Krasniqi - Italia
Hekuran Krasniqi Ft Genta Ismajli - Dridhet 2o
Hekuran Krasniqi - Live
Vellezrit Krasniqi dhe Safet Krasniqi - Qefe qefe
Valton Krasniqi - Rraketak
Hekuran Krasniqi - Mbylli syte
Fadili Krasniqi - Leonarda
Valton Krasniqi - Te lutemi per Allah
Sami Krasniqi - Dy Minuta
Dani - Juve zoti ju bekoft
Berat Krasniqi - Hajde Hajde
Valton Krasniqi - Potpori 5
Teuta Selimi Mimoza Valon Krasniqi
Edi Krasniqi - Ska rendsi a jam i pari
Luljeta Krasniqi - Sonte duhet me u nda
Hekuran Krasniqi - Live
Remzije Osmani dhe Vellezrit Krasniqi - Bjeri defi
Krenar Krasniqi - Te dua te dua
Luljeta Krasniqi - Dy Vllayni
Mhill Krasniqi - Pina viski me kocakolla
Vellezrit Krasniqi - Moj nana ime
Edi Krasniqi - Kisha bese ne dashuri
Rifadije dhe Edi Krasniqi - Jo moj Zemer
Motrat Mustafa dhe Besim Krasniqi
Ali Krasniqi ft. Motrat Mustafa - Gjalle na mbajti shpirtin kenga
Luljeta Krasniqi - Kur i mbusha vjet Katile
Hekuran Krasniqi - Qohu Rexho
Valton Krasniqi - Dashuri Me Zor
Lendrit Krasniqi - Shinanajnaj 2o
Luan Krasniqi - Hajde me mu
Hekuran Krasniqi ft Doruntina Hoxha - Bashke
Luljeta Krasniqi - O Rrush i yi
Valtoni Krasniqi - Martohesh sot
Ymerli-Krasniqi-Dashuria ne internet
Egzon Beqiraj - Tradhetia
Valton Krasniqi - Ndjej mall per ty
Mirlinda Krasniqi - Stay (Cover )
2Krejt Me Ren
Qendresa ftHekuran Krasniqi - Ste harroj
Valton Krasniqi - Me Fal Se kam Gabu
Lendrit Krasniqi - Kujton Baba i Lules 2o
Merita Gashi - Kujton baba i lules
Valton Krasniqi - Je si xhan
Luljeta Krasniqi-Aman Aman
Valton Krasniqi Ft Chipsy - Krejt OK
Hekuran Krasniqi - Gjeografia e Jetes Time
Gold AG ft Poni ft Hekuran Krasniqi - Cameri

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 ...    >  >>

Loading...
Loading...