Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Fjolla Morina ft. Mani - Fustani
Fjolla Morina - FB (Dj Hustle OnInMix)
Fjolla Morina - Syn syn
Fjolla Morina ft. Valon Bytyqi - Si ta pranoj
Fjolla Morina ft Loco - Boy
Fjolla Morina ft. Elinel - Trileqe
Fjolla Morina ft Kris Rock - Hot Hot
Fjolla Morina - Gangsta
Fjolla Morina ft. Berato - Nace Nace
Fjolla Morina - Bone Vet
Fjolla Morina - Vet Ke Met
Fjolla Morina - Queen
Fjolla Morina ft MUMA - CULO
FJOLLA MORINA - PSE
Fjolla Morina ft Stresi - Jena Bo Tym
Fjolla Morina ft. Blasta - Shake
Fjolla Morina - FB
Gjide Morina - Sa net pa gjum
Besim Morina - Qe nga Mbramja e Matures
Muharrem Ahmeti ft Fatmir Morina - Na shkoi jeta m
Fatmir Morina - Hala jam i pe+î%88rparshmi
Besim Morina - Valle
Xhide Morina - Hajt ta lidhim besen
Besim Morina - Mos me shiko
Xhide Morina - Nkajde defit
Muharrem Ahmeti dhe Fatmir Morina - Live
Besim Morina - Ah Moj Nane
Besim Morina - Qaj Per ty
Xhide Morina - Kur te ndryshohet mendja
Naxhie Bytyqi - Limon Morina
Besim Morina - Kur E Pash At Vajzen Te Shkolla
Ram Kukaj ft Fjolla Gashi - Premtimet i ke thy
Fatmir Morina - Ke+î%88nge+î%88n zdo ta ndali
Besim Morina - Ah Moj Nane
Donjeta Morina - Pa ty
Xhide Morina - Ka me te vra
Besim Morina - Ah moj zemer
Xhide Morina - Pse nuk me flet
Besa Morina ft Ardia - Tash
Besim Morina - Floket e tua Kaqurela
Nazmie Morina - Dashurova syte e bukur
Nazmie Morina - Skenar i vjeter
Besim Morina - Ne Nje Darsem Ty Te Pash
Fatmir Morina - Krejt po sillet rreth kti muhabeti
Besim Morina - Mergimtari
Xhide Morina - Kalle, kalle malin
Suzana-Morina-Sytezi
Xhide Morina - Tallava
Besim Morina - Nese kam gabu
Besim Morina - Zemra i ka Fajet

1  2   >  >>

Loading...
Loading...