Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Ganimete Asllani - Kenge gurbeti
Ganimete Asllani - Isa Boletini
Ganimete Asllani Kenge Gurbeti
Bertan Asllani - Prej meje je e lire
Naim Abazi - Ismet Asllani
Bajram Asllani - Trimave Te Liris 2o
Bertan Asllani Ft Big-D - Shum Low
Bertan Asllani-Ekstravagante
Adriatik Asllani - Aiden e majna ne molla
Bertan Asllani - Imkansiz
Bertan Asllani - Mos Shko
Ganimete Abazi - Shko
Bajram Asllani - Potpuri
Berkan Asllani - Kriza
Ganimete Jashanica - Dashnor te rinje mbesim
Bajram Asllani - Para Dere Na Ka Bi Qershia 2o
Ganimete Abazi Ganja - Mos u pafshim
Bajram Asllani - Po du veq me te pa
Bertan-Asllani-Pranoje
Bertani-Akoma te du
Adriatik Asllani - Rrushja e lales
Bertan Asllani - Kujt i thua xhan
Bertan Asllani - Ndize
Bajram Asllani - Mos me rrini mos me rrin deren ka
Ardijatik Asllani - Potpuri
Berkan Asllani - Maraton
Ganimete Jashanica - Do te kthehesh
Bajram Asllani - Aman Nerxhivane 2o
Anjeza dhe Bertan Asllani - Lum per ty
Bertan Asllani - Belki De
Ganimete-Bllaca-Manefund
Ganimete Abazi - Dyshoj
Adriatik Asllani - Kenge Dasmash
Bertan Asllani - O Biliyor
Bertan Asllani - Per ty jetoj
Bertan Asllani - Damla Damla
Berkan Asllani - Nje ne nje milion
Ganimete Jashanica - Nuk kam gabuar
Bajram Asllani - Te Dua Te Dua 2o
Bajram Asllani - Hajde Djali i Ri Jepma Besen 2o
Bertan Asllani - Ta Kesh Parasysh
Ganimete Abazi - Hija e askujt
Bertan Asllani - V-Ton - Vendosi
Bertan Asllani - Kot Thua M Fal
Adriatik Asllani - Potpuri Dasmash me Defa
Bertan Asllani - Yaramaz
Bertan Asllani - Syri Ende Loton
Ganimete Abazi - Shko
Adriatik Asllani - Mu Afro
Berkan Asllani - Romeo

1  2   >  >>

Loading...
Loading...