Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Hidaver Osmani -Merita
Remzie Osmani - Hajdut Zemrash
Nexhat Osmani - Me doli tymi
Remzie Nexhat Osmani - Rreth Pazarit
Nexhat Osmani - 2017
Nexhat Osmani - Her me pare her pa pare
Afif Osmani - Ndihmo o Allah
Arta Osmani - Kaqurrele
_S_ish_ba_nami
Blerim Osmani - Koha Erdhi
Remzie Nexhat Osmani - Dil Moj Cuc e Bukur
Nexhat Osmani - A po rrina
Nexhat dhe Remzije Osmani - Mos u kthe
Remzie Osmani - Jetoj
Nexhat Osmani - Pa fat
Nexhat Osmani - Je e imja
_Dridhet_zemra
Selvije dhe Blerim Osmani - Ku e begenise lulije k
Visar Osmani - Kur u ktheva nga gurbeti
Remzie ft Nexhat Osmani - Amanet djemve te ri
Nexhat Osmani - Njehere vera ka dera vjen
Agim Osmani - Kur isha i ri
Nexhat Osmani & Lumja - Kur ke dashuri
Remzie Osmani - Sonte Bejna Darsem
Nexhat Osmani - Jam ra nhal
Selvije dhe Blerim Osmani - Oj lulije fleta e fton
Visar Osmani - U ndam ne eresire
Nexhat Osmani - Mpelqen
Remzie Osmani - Kjo Dashnia esht Kismet
- Arta Osmani - Kjo dashija qoft mallku
Remzie Osmani - Paja e nuseris
Shyhrete Behluli Remzie Osmani Shkurte Fejza - Luj
Nexhat Osmani - Asnjeher
Astrit ft Nexhat Osmani dhe Eki (Klani Shqiptar) -
Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani - Lum kush gjen fa
Remzie Osmani - Njezet vjet i bana
Nexhat Osmani - Me mi dhan te mirat e botes
Remzie Nexhat Osmani - Ferdez
Remzie Osmani - Ndalu zemra ime
Potpuri - Remzie Osmani e shum tjer
Afif Osmani - Oh ju Prinder
Arta Osmani - Merri te gjitha
_Luje_vallen_pak
Xhemail Osmani - Pa Lamtumire
Remzije Osmani - Pse u ndam
Remzie ft Nexhat Osmani - Per Sy e faqe
Nexhat Osmani - Gjeje nusen dhe dashnin
Remzie Osmani - Ku je shpirt
Nexhat Osmani - Po bajm lum
Nexhat Osmani - Po Bejme Lum

1  2  3  4  5  6   >  >>

Loading...
Loading...