Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Kaltrina Selimi - Hajt
Alban Mehmeti ft Kaltrina Selimi - Potpuri 1
Kaltrina Selimi - Xhelozija
Alban Mehmeti ft Kaltrina Selimi - Potpuri
Kaltrina Selimi - Ditlindja(2)
Kaltrina Selimi - Autostop
Teuta Selimi - Para meje lun e qesh
Lendita Selimi - Maturant
Teuta Selimi - Viski cola Live
Vjollca Selimi dhe Aziz Murati - Pike ne zemer
Lendita Selimi - Prishtinen e kallem
Teuta Selimi - Maturantet
Teuta Selimi - Falli
Teuta Selimi - Tallava
Rovena Stefa ft Daim Lala ft Vjollca Selimi - E ombel
Teuta Selimi - Kthehu ore Vlla
Bajram Selimi - Nje femije i varfer
Teuta Selimi - Kush ka dal aman
Lendita Selimi - Kush ta blejti
Vjollca Selimi - Ani Ani Nasht 2o
Teuta Selimi - Ti ne Zemren time
Teuta Selimi - Sille sille qiko at mindil
Teuta Selimi - O dridhe qiko at mindil
Dafina Zeqiri ft Getoar Selimi - D & G
Vjollca Selimi - Potpuri 1
MC BEKA x TEUTA SELIMI - Shoqe shoqe
Teuta Selimi Mimoza Valon Krasniqi
Teuta Selimi - Kqyrni shoqe
Vjollca Selimi - Nuk rrezikon
Lendita Selimi - Emine
Vjollca Selimi - Ne kapixhik dola me te pa
Teuta Selimi - Shkojshin e thojshin
Lendita Selimi - Falma
Teuta Selimi - Buzet digjen
Lendita Selimi - Pse spo qohesh me vallzu
Teuta Selimi - E pa shprese
Teuta Selimi - Lamtumir
Teuta Selimi - Ska shanca
Teuta Selimi - Ti ne zemren time
Teuta Selimi - Kur te bahesh Nuse
Lendita Selimi - Kush Ta Blejti Oren e Dores 2o
Bajram Selimi - Rob te dynjas
Teuta Selimi - Ne kajde defit
Vjollca Selimi - Dashuro
Vjollca Selimi - Ne Kapixhik dola met Pa 2o
Teuta Selimi - Zemer me Dogji malli
Teuta Selimi - Italia Live
Teuta Selimi - Suta e baces
Teuta Selimi - Telefonin ne dor e mora
Elona Selimi - Ndarja Jone

<<   <   1  2  3  4  5  6   >  >>

Loading...
Loading...