Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Dani dhe Sofra Pejane - Kenge kushtuar Ekrem Turj
5Valon Haliti - Kenge Per Elez Geci Dhe Magjun Ber
Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - Shikjo Veten Dja
Fatbardha Mustafa - Kenge dasmash
Leta dhe Lulzim Morina - Kenge per deshmorin Sadik
Shaqir Cervadiku - Kenge per Adem Mulaj
Gazmend Rama - Her si lyps e her si mbret
Xeli - Quni i vogel don bostan
Shqipe Kryeziu - Do ti kallim fitilat
8Bijt e Sef Mleqanit
Ramize dhe Mirvet - Kqyrni shoqe
Nazife dhe Merita Bunjaku - Kan met knu lulije
Salim Arifi dhe Grupi XXL - Dy dele treqind pare (
Shqipe Kryeziu Neve nuk na dhimet malli -
Agron Aliu - Kenge per nuse
Fatmir Hoxha - Fustanin me pika
Vida Kunora - Kenge per Pal Vuksanin e Lohos
Rina - Piloti
Salim Arifi dhe Grupi XXL - Knoni Qika me dahire (
Aida Doci - Hajde na ta kallim
Agron Aliu - Kenge per nuse
Mhill Krasniqi - Moj e mira dy syte e shkrum
Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - More Ili More Kr
Valon Haliti - Kenge per Ylfete Humollin
Malesori - Kenge per Bashkim Suken
Aida Doci - Tallava
Aida Doci - U knaqem tallava
Maki - Dale dal po na vjen behari
6Valon Haliti - Kenge Per Ukshin Hoti
Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - DaL e dal Po Vje
1Bijt e Sef Mleqanit
Machiato Band - Kenge turke (Live )
Irkenc Hyka - Kenge Shpirti
Gazmend Rama - Kjo e treta e verteta
Xeli - Moj unaz a rreth me or
Shqipe Kryeziu - Dul lulija te bunari
Duli - Kenge kercovare
Ramize dhe Mirvet - Kush po luan valle
Nazife dhe Merita Bunjaku - Kenge dasmash
Salim Arifi dhe Grupi XXL - E bukur na ka dal nusj
Taulant Bajraliu - Kenge Dasmash
Eranda Libohova - Grure dhe kenge
Fatmir Hoxha - Hiq marakun spo ma din
Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - Per Midis Pazari
Rina - Plage e Pa Sheruar
Salim Arifi dhe Grupi XXL - Moj e mira ne dere te
Aida Doci - Jena shpi e madhe
Shpat Kasapi - Mos qaj per mua
Mhill Krasniqi - Te kam zemer te kam shpirt
Ardian Limanmera dhe Ork Bohema - Me Pak Bejte

1  2  3  4  5   >  >>

Loading...
Loading...