Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Ramize dhe Mirvet - Kenge dasmash
Salim Arifi dhe Grupi XXL - Ani mori nuse (Live )
Ramize dhe Mirvet - Oj lulie oj llokum
Salim Arifi dhe Grupi XXL - Kallma Cigaren (Live )
Fadil Keca dhe Play Band - Kenge dasmash 2 (Live )
Adriatik Asllani - Kenge Dasmash
Shqipe Kryeziu - Do ti kallim fitilat
Xeli - Mos fol keq
Florim Nuhaj - Kenge Dasmash
Shqipe Kryeziu Neve nuk na dhimet malli -
Nazife dhe Merita Bunjaku - Kjaj Mihane
5Bijt e Sef Mleqanit
Nazife dhe Merita Bunjaku - Ngjitet kana
6Bijt e Sef Mleqanit
Motrat Mustafa - Kenge Dasmash
Ramize dhe Mirvet - Kenge dasmash
Salim Arifi dhe Grupi XXL - Dy dele treqind pare (
Ramize dhe Mirvet - Para dere na ka bi nje rrush
Salim Arifi dhe Grupi XXL - Knoni Qika me dahire (
Shqipe Kryeziu - Dul lulija te bunari
Xeli - Quni i vogel don bostan
Florim Nuhaj - Kenge Dasmash
Taulant Bajraliu - Kenge Dasmash
Nazife dhe Merita Bunjaku - Nusja e dhendrri krah
7Bijt e Sef Mleqanit
Ramize dhe Mirvet - Kenge dasmash
Salim Arifi dhe Grupi XXL - E bukur na ka dal nusj
Ramize dhe Mirvet - Prej Tetove nGostivar
Salim Arifi dhe Grupi XXL - Moj e mira ne dere te
Shqipe Kryeziu - E spo tbesojna
Xeli - Moj unaz a rreth me or
Nazife dhe Merita Bunjaku - Ti ne zemren time
8Bijt e Sef Mleqanit
Fatbardha Mustafa - Kenge dasmash
Rovena Stefa - Kenge Dasmash
Ramize dhe Mirvet - Kenge synetie
Salim Arifi dhe Grupi XXL - E kam begenis oj nane
Salim Arifi dhe Grupi XXL - Napoloni (Live )
Shqipe Kryeziu - Hajde me shuplak
Nazife dhe Merita Bunjaku - Djali dades
Xeli - Rrang e dang sahani
Ramize dhe Mirvet - Kqyrni shoqe
Salim Arifi dhe Grupi XXL - Hajde halla e madhe (L
Salim Arifi dhe Grupi XXL - Vllau jone i amel (Liv
Shqipe Kryeziu - Je rrit me sevda
Nazife dhe Merita Bunjaku - Hyn ne valle prishtina
1Bijt e Sef Mleqanit
Xeli - Hajde halla e madhe
Ramize dhe Mirvet - Kush po luan valle
Salim Arifi dhe Grupi XXL - Hajde knojna me dahire

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 ...    >  >>

Loading...
Loading...