Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Leonora Poloska - Shko
Sabri Fejzullahu ft Leonora Jakupi - Simpatia e shkolles
Leonora Jakupi - Kush ka Faj
Leonora Paloska - skam faj
Leonora Jakupi - Kush do Ta Puthi Buzen
Leonora Jakupi - Nuk e dua jeten
Leonora Poloska - Engjulli im
Leonora Jakupi - Ti me je Shum Xheloz
Leonora Jakupi - Ti nuk ekziston
Vjollca Selimi ft Leonora dhe Leunita Perteshi - E
Leonora Jakupi - A Do Te Jam E Jotja
Leonora Poloska - Do te digjem (English version)
Leonora Jakupi - Se ndaloj
Ajet Sinani-Leonora
Dj PiRoMaN ft LeoNoRa JaKuPi - Ky EshTe FunDi - Re
Leonora Poloska - Te dua
Blero ft Leonora - Ke Gabu
Leonora Jakupi - Larg Nga Syte E Mi
Dj PiRoMaN ft LeoNoRa JaKuPi - Ky EshTe FunDi - Re
Leonora Jakupi - Kush ka Faj
Leonora Jakupi - Nuk ke shanc me lujt me mua
Liridon Gashi - Leonora
Leonora Jakupi - Zemra te Kerkon
Leonora Jakupi - Zemra te kerkon
Kledi Bahiti Ft Samanta Karavella - Me Jeto
Leonora Jakupi - Ky Eshte Fundi
Leonora Poloska - DoTeDigjem
Leonora Jakupi - Diamant
Leonora Jakupi - As mos provo
Leonora - Shikimi Na Tradhton
Leonora Poloska - Tefala zemren
Leonora Jakupi - Maximum te Ndryshem
Leonora Jakupi - Puthja Jote
Leonora Jakupi - Maximum te Ndryshem
Leonora Jakupi - O beqar
Leonora Jakupi - Sa shum ndryshime
Leonora Mucaj - Hesht
Leonora jakupi - Seshte koha per fjal
Leonora Jakupi - Ma ngat
Leonora Poloska - Skam Faj
Leonora Poloska - E lumtur jam
Meda ft Vjollca Haxhiu Leonora Jakupi Gold AG - Shqiperi Kuq e Zi
Leonora Jakupi - Ende te dua
Leonora-Jakupi-Puthjajote
Leonora Jakupi - Falje mos kerko
Leonora-Jakupi-Sadodojateperqafoja
Leonora Poloska - Ti do te pendohesh
Leonora Jakupi - Me dashuro
Leonora Jakupi - Ky Eshte Fundi
Leonora Jakupi - Me Mashtrime

1  2  3   >  >>

Loading...
Loading...