Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Leonora Poloska - Shko
Leonora Poloska - Anglisht
Leonora Poloska - Fati Im Nuk Ishe Ti
Leonora Poloska - Ti do te pendohesh
Leonora Poloska - I Need Your Love
Leonora Poloska - Te fala zemren
Leonora Poloska - Asnje sekond asnje minut
Ardit Bexheti ft Leonora Poloska - Ai shikim
Leonora Poloska - Friends
Leonora-Poloska-Kush
Leonora Poloska - U genjeva
Pa-Kufijt Mr Lo & Leonora Poloska - Friends
Leonora Poloska - Asnje sekond
Leonora Poloska - Go
Leonora Poloska - Sishte fat
Leonora Poloska - U zhgenjeva
Leonora Poloska - Buzet tua
Leonora Poloska - Jo jo jo
Leonora Poloska Ft Mc Kresha - Kush o Mama
Leonora Poloska - Po du me vajtu
Leonora Poloska - Kush
Leonora Poloska - Veq ty te kam
- Leonora Poloska - Drite e syve te mi
Leonora Poloska - Deri kur keshtu
Leonora Poloska - Sa Larg
Leonora Poloska ft Mc Kresha Tavnik City - Kush o
Leonora Poloska - Te fala Zemren
Leonora Poloska - Engjulli im
Leonora Poloska - Do te digjem (English version)
Leonora Poloska - Shko
Leonora Poloska - DoTeDigjem
Leonora Poloska - Te dua
Leonora Poloska ft B-Boy - Me neve
Leonora Poloska - Skam Faj
Leonora Poloska - E lumtur jam
Leonora Poloska - Tefala zemren
Leonora Jakupi - Me Mashtrime
Leonora Jakupi - Prit edhe pak
Leonora Jakupi - Se ndaloj
Neki Emra ft Leonora Jakupi - +çift ty dua t+½ kem
- Leonora Paloska - Nuk Kam Faj
Leonora Jakupi - Pa asnje dyshim
Leonora Jakupi - Falje mos kerko
Leonora-Jakupi-Sadodojateperqafoja
Leonora Jakupi - Me dashuro
Leonora Jakupi - Ky Eshte Fundi
Leonora Jakupi - Me do dhe Te dua
Leonora Jakupi - Shko
- Leonora Paloska - Ditet E Syve Te Mi
Leonora Jakupi - A mke harru

1  2  3   >  >>

Loading...
Loading...