Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Luljeta Krasniqi-Luj Xhemile
Luljeta Krasniqi - Numrit tend i bie
Luljeta Krasniqi - Hajde bukuroshe
Luljeta Krasniqi - Ngoni shoke more vllazni
Luljeta Krasniqi - Oj Lulije
Luljeta Krasniqi-Lujma Lujma
Luljeta Krasniqi - Zjarr dhe acar
Luljeta Krasniqi - Pa adres
Luljeta Krasniqi - Jallla bana
Luljeta Krasniqi - Potpuri Kur i mbusha vjete Kat
Luljeta Krasniqi-Ngoni shoke more vllazni
Luljeta Krasniqi - Ku je sonte
Luljeta Krasniqi - Aman Aman
Luljeta Krasniqi - Tradhtia nuk falet
Luljeta Krasniqi - Kur ta yhdrzpin Lulijen
Luljeta Krasniqi - Qikat
Luljeta Krasniqi - Sa kam vuajtur
Luljeta Krasniqi - Djal Hastreti
Luljeta Krasniqi - A tkan thane
Luljeta Krasniqi - E kjo dashnia
Luljeta Krasniqi - Sylqe Begu
Luljeta Krasniqi - Mos ma prish qefin
Luljeta Krasniqi - Programi Festiv
Luljeta Krasniqi - Sa te du
Luljeta Krasniqi - Tinxa kush te foli
Luljeta Krasniqi - Dridhu , dridhu
Luljeta Krasniqi - Kalle me tupan
Luljeta Krasniqi - Rremo Titana
Luljeta Krasniqi - Mos trayo plagen e vjeter
Luljeta Krasniqi-Aman Aman
Luljeta Krasniqi - Sonte duhet me u nda
Luljeta Krasniqi - Dy Vllayni
Luljeta Krasniqi - Kur i mbusha vjet Katile
Luljeta Krasniqi - O Rrush i yi
Luljeta Krasniqi-E kjo dashnia
Luljeta Krasniqi (Lulja) - Thrret Presheva
Luljeta Krasniqi - Kur vjen pleqria
Luljeta Krasniqi - E Pa bese
Luljeta Krasniqi - Malli i Mergimtarit
Luljeta Krasniqi - Luj Xhemile
Luljeta Krasniqi - O gurbet
Luljeta Krasniqi - Zemra qe tradhtohet
Luljeta Krasniqi-Kur i mbusha vjet, Katile
Luljeta Krasniqi - Te lutem gaboje rrugen
Luljeta Krasniqi - Gjyle o Lan
Luljeta Krasniqi - Lujma Lujma
Luljeta Krasniqi - Oj Lule U Thave
Luljeta Kuraja - Dielli
5me kto fjal me ke ronu
Valton Krasniqi - E di se kam gabu

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 ...    >  >>

Loading...
Loading...