Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Mensur Kadriu - Smundem Te Duroj
Mensur Kadriu - Pendimi
Mensur Kadriu dhe Enis Murati - Malli per Nenen
8KG Ft Mensur Kadriu - Pse Tradhtove
Mensur Kadriu - Do ta kallim
Mensur Kadriu - Dhimbja ime Dhimt e Vogel
Mensur Kadriu - Jam lodh nga dashnia dhe tradhtiau
Mensur Kadriu - Akcidenti
Mensur Kadriu - Shiu Po Bjen
Mensur Kadriu - Dashnin qe pata
Mensur Kadriu - Hajde per Hajr te Qoft
Mensur Kadriu - Jetimi
Mensur Kadriu - Pse tradhtare m ke tradhtu
Mensur Kadriu - Bu ayrilik
Mensur Kadriu - Dashnin qe pata
Mensur Kadriu - Kosovar jam Kosovare
Mensur Kadriu - Nata e Kanes
Mensur Kadriu - Zemrat na i bashko
8KG ft Mensur Kadriu - Ne Martesen Tende
Mensur Kadriu - Go Go
Mensur Kadriu - Kosovar jam Kosovare
Mensur Kadriu - Kjo dashni per interes
Mensur Kadriu - Pse po me shtin bela
Mensur Kadriu Dhe Iliran Beqiri - Facebook
Mensur Kadriu - Dil moj nn te dera nusen e kam pru
Mensur Kadriu - Aman aman
Mensur Kadriu - Knojna Tallava
Mensur Kadriu - Kjo dashni per interes
Mensur Kadriu - All-Llahu Na Krijoj
Mensur Kadriu - Me sille me sille
Mensur Kadriu - Sa her te kam thirr ntelefon
Mensur Kadriu - Po kendoj per ty
Mensur Kadriu - Nusja e Dhendri
Mensur Kadriu - Me sille me sille
Mensur Kadriu - Amari i Vogel
Mensur Kadriu - Digje digje at shami
Mensur Kadriu - Shoku jem o shuku Jem
Mensur Kadriu - S harrohet dashuria e par
Mensur Kadriu - Gurbeti
Mensur Kadriu - Te Thana
Mensur Kadriu - Digje digje at shami
Mensur Kadriu - Amari i Vogel
Mensur Kadriu - Gelse
Mensur Kadriu - Smundem te duroj
Mensur Kadriu - Po Vjen Nusja
Mensur Kadriu - Kemi dasm
Mensur Kadriu - Nata e Kanes
Mensur Kadriu - Ti Vec Me Rrena
Mensur Kadriu - Gelse
Mensur Kadriu - Atmosfera nuk po ndalet

1  2   >  >>