Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Nazife dhe Merita Bunjaku - Kan met knu lulije
Nazife dhe Merita Bunjaku - Kenge dasmash
Merita Bunjaku - Pa ty
Nazife dhe Merita Bunjaku - Kjaj Mihane
Merita Bunjaku - pa ty
Nazife dhe Merita Bunjaku - Ngjitet kana
Merita Bunjaku - Dil moj vajz te bunari
Nazife dhe Merita Bunjaku - Nusja e dhendrri krah
Merita Bunjaku - Malli per nanen
Nazife dhe Merita Bunjaku - Djali dades
Nazife dhe Merita Bunjaku - Ti ne zemren time
Nazife dhe Merita Bunjaku - Hyn ne valle prishtina
Nazife dhe Merita Bunjaku - Ka faj syri qe tka pa
Merita Bunjaku - Me sy te shikoj
Resmije Krasniqi - Shkove ti shkove
Merita - Pse te besova
Artan Kola dhe Nazife Bunjaku - Per njeri tjetrin
Merita Gashi - Vallahi bilahi
Merita Halili - o tirona jone
Resmije Krasniqi - Te dua te dua
Hidaver Osmani -Merita
Xheza e Shqipe Kastrati - Rita oj merita
Nazife Bunjaku - Per Inat
Merita Gashi - Zemer je per mu
Merita Halili - rituali nuses dhe i dhendrit
Merita Halili - shtat zymbylat
Resmije dhe Merita - Molle mori Molle
Naim Qukiqi dhe Merita Kastrati - Xhan kam me te t
Aziz Murati Nazife Bunjaku-Potpuri
Merita dhe Resmije - Kush ta blejti lulie
Merita Halili - tek cesmia e stanit
Resmije dhe Merita - Qeli molla Qeli
Merita Gashi - Edhe guri e ka dite
Merita Halili - Mehalla e daut beut
Merita dhe Resmije - Sa mire bijn dairet
Unknown - Track 1
Artan Kola ft Nazife Bunjaku - Ke mbet ne zemrn ti
Merita Gashi - Ku tka lala goce
Merita Halili - Zoti ty te vrafte
Merita dhe Resmije - Tash je Pendu
Unknown - Track
Merita Gashi - Kujton baba i lules
Merita Halili - lule te bukura ka tirona
Resmije Krasniqi - Ferdez
Resmije Krasniqi - Knon bilbili
Unknown - Track 9
Merita Spahiu Muqiqi - Zemren e shite
Nysreti Dhe Merita - Syt e Tu
Merita Gashi - Pot perbej pash perendin
Merita Halili - moj fellenxe, moj mitare

1  2   >  >>

Loading...
Loading...