Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Merita Spahiu Muqiqi - Zemren e shite
- Bashkim Spahiu Titel
Valbona Spahiu - Lute nana bien
Valbona Spahiu - Tallava
Bashkim Spahiu - E nise jeten me dike tjeter
Bashkim Spahiu - 2 her ta fala
Bashkim Spahiu - Ne Kapigjik Dola Met Pa
Valbona Spahiu - A dushmanat dojn me plas
- Bashkim Spahiu Titel
Bashkim Spahiu - Kur jam kan ni vakt i ri
Valbona Spahiu - Tallava 9
Bashkim Spahiu - Te kam dashte ma shum se syt e mi
Bashkim Spahiu - Rruges me gur
Valbona Spahiu - Luj me qef
Bashkim Spahiu - Me Ka Nzan Belaja
Bashkim Spahiu - Taksim
- Bashkim Spahiu Titel
Bashkim Spahiu - Sot a neser
Bashkim Spahiu - Asaj
Xhoana Dajallari dhe Majlinda Spahiu - Me Fal Puth
Merita Halili - moj fellenxe, moj mitare
Nazife dhe Merita Bunjaku - Djali dades
Bashkim Spahiu - Te dua
Merita Gashi - Si llokum i embel
- Bashkim Spahiu Titel
Bashkim Spahiu - Mori qike me syte e zi
Bashkim Spahiu - Tallava
Valbona Spahiu - T humba ty
Unknown - Track 9
Nazife dhe Merita Bunjaku - Ti ne zemren time
Valbona Spahiu - O more djal i ri e Oj dora me kan
Resmije Krasniqi - Nate e fundit
Bashkim Spahiu - Hajde Knojna
Bashkim Spahiu - Pse Pse
Besmir Spahiu - Moll e kuqe
Bashkim Spahiu - Kqyrini Qika
Bashkim Spahiu - A ma ban hallall
Besmir Spahiu - Synetia
- Bashkim Spahiu Titel
Valbona Spahiu - Me hile me hile
Valbona Spahiu - Tallava 2
Bashkim Spahiu - Live
Valbona Spahiu - Zemer zemer
Bashkim Spahiu - Oj Dora Me Kan
Valbona Spahiu - Pse o syni jem
- Bashkim Spahiu Titel
Bashkim Spahiu - Lamtumire
Valbona Spahiu - Ndarja jon
Bashkim Spahiu - Zi e bana zemren time
Bashkim Spahiu - Saki saki moj sakije

1  2  3  4  5  6   >  >>

Loading...
Loading...