Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Nexhat Osmani - Her me pare her pa pare
Remzie dhe Nexhat Osmani - Gjerdani Dashurise
Remzie Nexhat Osmani - Rrotull Rrotull Kjo Dynja
Nexhat Osmani - 2017
Nexhat Osmani - Humbi Dashura (Greqisht)
Nexhat Osmani - Qasaj zemres tane
Nexhat Osmani - A po rrina
Nexhat Osmani - Sa je i ri
Nexhat Osmani - Sdua tjeter
Nexhat Osmani - Sa minuta
Remzie ft Nexhat Osmani - Amanet djemve te ri
Nexhat Osmani - Asnjeher
Nexhat Osmani - Moj Kosove nuri i lavdise
Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani - Burri per 7 gra
Nexhat Osmani - Mpelqen
Nexhat Osmani - Kollaj kollaj
Remzie Nexhat Osmani - A e din Moter
Remzie Nexhat Osmani - Sot Po Behesh Nuse
Nexhat Osmani - Humbi dashuria
Nexhat Osmani - Embelsira
Nexhat Osmani
Nexhat Osmani - Jemi nda per nje fjal
Remzie ft Nexhat Osmani - Per Sy e faqe
Nexhat Osmani - Ti e din qka me pelqen
Nexhat Osmani Dhe Lumnie Ramadani - Kur Ke Dashuri
Nexhat Osmani - Sot po kthehem
Nexhat Osmani - Fjala E Urte Popullore
Remzie dhe Nexhat Osmani - Luj qyqek
Nexhat Osmani - Me doli tymi
Remzie Nexhat Osmani - Kaj Shehide
Remzie Nexhat Osmani - Dil Moj Cuc e Bukur
Nexhat Osmani - Dashuri pa fjale
Nexhat Osmani - Pa fat
Nexhat Osmani - Gezuar Se Bashku Me Perrallen 1
Nexhat Osmani - Zemer
Nexhat Osmani & Lumja - Kur ke dashuri
Nexhat Osmani - Vete me the te dua
Remzie Nexhat Osmani - Amaneti
Remzia e Nexhati - Ah Moj gru
Astrit ft Nexhat Osmani dhe Eki (Klani Shqiptar) -
Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani - Amaneti
Nexhat Osmani - Me mi dhan te mirat e botes
Remzie Nexhat Osmani - Rreth Pazarit
Nexhat Osmani - Moren fund
Remzie Nexhat Osmani - Ferdez
Nexhat Osmani - Qfar te don ty zemra
Nexhat Osmani - Zemra e shpirtit
Nexhat Osmani - Fukaraja
Nexhat Osmani - Po bajm lum
Nexhat Osmani - Je e imja

1  2  3  4  5  6   >  >>

Loading...
Loading...