Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Nysret Muqiqi - Me i bukuri gabim
Nysret Muqiqi - Fukara
Afrim Muqiqi - - Track
Afrim Muqiqi - Shume tkam dashte e kurr se kam dit
Nysret Haxha - Do Me Marr
Afrim Muqiqi - Tallava
Afrim Muciqi - Mori nan e zeza nan
Afrim Muqiqi - Live 8
Rifat Berisha - Nysret Shala
Afrim Muqiqi ft Gold Ag - Kur ta ktheva Kosov shpinen
Afrim Muciqi - Bum bum bum po bajka tupani
Nystret Muqiqi - Kenga Qame
Nysret Sheremeti - Ah moj vajz
Nysret Haxha dhe Afrim Gashi - Sikur ne Kosove e D
Afrim Muciqi - Popullore
Afrim Muqiqi - Jo Zemer
Afrim Muqiqi - Shendrrit dielli
Afrim Muciqi - Gyrbeti
Afrim Muqiqi - Live
Nystret Muqiqi - Ne Kujtime Rrisha
Afrim Muqiqi dhe Fida - Gezuar me Lalushin
Afrim Muciqi - Tallava Live 2
Afrim Muqiqi - Kjo buk e kurbetit
Albatrit Muqiqi - Sa Vite
Afrim Muciqi - Krejt qa kam per ty i shes
Afrim Muqiqi - Live
Afrim Muqiqi - Me tranove Krejt
Albatrit Muqiqi - Lajkatare
Afrim Muqiqi - - Track 8
Afrim Muciqi - Une te du
Albatrit Muqiqi - Syt E Tu
Labinot Tahiri - O Gurbet Live
Afrim Muciqi - Kush te ka rrejt
Afrim Muqiqi - Live
Albatrit Muqiqi - Sa Vite
Afrim Muqiqi - Harroj Pranverat
Afrim Muciqi - Live La Luna-Sa her po te thrras ne
Afrim Muqiqi - Live
Afrim Muqiqi - Kthehu moj Zemer
Albatrit Muqiqi - Ti Fala
Afrim Muqiqi - - Track
Afrim Muqiqi - TaLLava min
Nysret Haxha - Lum E Lum
Nysret Haxha dhe Afrim Gashi - Arnan jam dashuru
Afrim Muciqi - Mos mendo se te harroj
Afrim Muqiqi - Live 9
Nysret Haxha - Malli
Albatrit Muqiqi - Nuk muj me ta fal
Afrim Muciqi - Dasem te madhe na po bojna
Nystret Muqiqi - Kerkimtar i Bukuris

1  2  3  4  5  6   >  >>

Loading...
Loading...