Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Premtim Mehmeti - As natan e as n`ket ane
Premtim Mehmeti - Pranoje
Premtim Mehmeti - Bone zemren guri
Premtim Mehmeti - Prap te dua
Premtim Mehmeti - Do te them te dua
Premtim Mehmeti - Xhelozia
Premtim Mehmeti - Dy here zemren ma ke vra
Premtim Mehmeti - Pranoje
Premtim Mehmeti - Dy motra
Premtim Mehmeti - Prap te dua
Premtim Mehmeti - Fjala dashuri
Premtim Mehmeti - Me fale
Premtim Mehmeti - Krejt I di
Premtim Mehmeti - A ka ma keq
Premtim Mehmeti - Ose une ose ti
Alban Mehmeti - Gurbeti (Live )
Alban Mehmeti ft Kaltrina Selimi - Potpuri
Alban Mehmeti - Potpuri Defa (Live )
Alban Mehmeti - Maturant
Alban Mehmeti - Sa te du
Alban Mehmeti - Nese pendohesh
Gazmend Mehmeti - E di qe ka me mire
Alban Mehmeti - Te kam dasht
Alban Mehmeti - Knojna me shuplak (Live )
Kaltrina Selimi ft Alban Mehmeti - Potpuri
Alban Mehmeti - Potpuri Oriental (Live )
Alban Mehmeti - Mos fol keq
Alban Mehmeti - Po te pres
Alban Mehmeti - Biondina
Burim Mehmeti - Neja per ty
Alban Mehmeti - Vone
Alban Mehmeti ft Kaltrina Selimi - MusixBox
Alban Mehmeti - Knon bilbili (Live )
Alban Mehmeti - Ta du
Alban Mehmeti - Potpuri Shote (Live )
Alban Mehmeti dhe Shqipri Kelmendi - Potpuri
Alban Mehmeti - Qike kalova rruges sate
Alban Mehmeti ft Mirsa Kerqeli - Si modele
Ylber Aliu dhe Avni Mehmeti - Un me ty jetoj
Adem Mehmeti - Zemra ime po te thret
Kaltrina Selimi ft Alban Mehmeti - Potpuri
Alban Mehmeti - Kur une vdes per ty (Live )
Kaltrina Selimi ft Alban Mehmeti - Ora 12
Alban Mehmeti - Shijaku (Live )
Alban Mehmeti ft Astrit dhe Eki - Ama Buzen
Alban Mehmeti - Te lumet na
Alban Mehmeti - Maturant
Alban Mehmeti - Aferdita (Live )
Alban Mehmeti - Ti me Cmend
Alban Mehmeti ft Kaltrina Selimi - Potpuri 1

1  2   >  >>

Loading...
Loading...