Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Remi Jakupi - 5 Mandolina
Remi Jakupi - Nje milion here
Remi Jakupi & Sevdalite - 5 Mandolina
Remi Jakupi - Vallja kurbetqare
Remi Jakupi - Party ne mesnate
Sinan Vllasaliu ft Remi Jakupi - Femer e deshtuar
Leonora Jakupi - Ti nuk ekziston
Leonora Jakupi - Se ndaloj
Leonora Jakupi - A Do Te Jam E Jotja
Leonora Jakupi - Ma ngat
Leonora Jakupi - Kush ka Faj
Remi - Gur e dru
Remi - Pejane
Meda ft Vjollca Haxhiu Leonora Jakupi Gold AG - Shqiperi Kuq e Zi
Leonora Jakupi - Nuk e dua jeten
Remi - Pu, pu qka mgjeti me ty
Remi-Merezemren
Leonora Jakupi - Ti nuk ekziston
Ilir Jakupi - Diaspora
Leonora Jakupi - iluzion
Leonora Jakupi - Nje Kompliment
Driton Jakupi - Xhane Xhane
Leonora Jakupi - As mos provo
Leonora Jakupi - Ky Eshte Fundi
Leonora Jakupi - Vajza e kojshise
Leonora Jakupi - Larg Nga Syte E Mi
Remi - Jasha
Remi - Sot U Martova
Leonora Jakupi - Te kam jete
Leonora Jakupi - Nuk ke shanc me lujt me mua
Remi dhe Sinan Vllasaliu - Femer e deshtuar
Leonora Jakupi - Sa do doja te perqafoja
Leonora Jakupi - Zemra te kerkon
Remi Ahmeti - Emine
Leonora Jakupi - Iluzion
Leonora Jakupi - O Beqar
Driton jakupi - O sdi qka ndodh me mua
Leonora Jakupi - Ende te dua
Albina Jakupi - Get Me
Neki Emra ft Leonora Jakupi - +çift ty dua t+½ kem
Leonora Jakupi - Maximum te Ndryshem
Remi - Lamtumir
Remi - Urime Te Them
Leonora Jakupi ft Dritero Shaqiri - Nga Prishtina ne Janine
Leonora Jakupi - O beqar
Remi Ahmeti - Emine
Dj PiRoMaN ft LeoNoRa JaKuPi - Ky EshTe FunDi - Re
Leonora jakupi - Seshte koha per fjal
Driton Jakupi - Beje zot
Leonora Jakupi - Tash kur Ste Kam

1  2  3   >  >>

Loading...
Loading...