Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Shqipri Kelmendi ft. Ryva Kajtazi - Thehet zemra
Ryva Kajtazi - Me Pizhamat e Tua
Ryva Kajtazi - Nata
Ryva Kajtazi - Iluzion
Ryva Kajtazi - Ti fala Xhinxhile (Potpuri)
Ryva-Kajtazi-Veqtytedu
Ryva Kajtazi - Ne Mendjen Time
Ryva Kajtazi - Duhemi
Ryva Kajtazi - Per ty flas
Ryva Kajtazi - Me Pelqen
Ryva kajtazi - Ne mendjen time
Ryva Kajtazi - Barnatorja
Ryva Kajtazi - Zemren falma
Ryva Kajtazi - Neper Stratin Tend
Ryva Kajtazi - Nata
Ryva Kajtazi - Me pizhamat e tua
Ng ft Ryva Kajtazi - Pa ty
Ryva Kajtazi - Hipnotizon
Ryva Kajtazi ft Lendrit Krasniqi - Potpuri
Ryva Kajtazi - Me hipnotizon
Ryva Kajtazi - Ty te kam Op Labi
Ryva Kajtazi - Duhemi
Ryva Kajtazi - Neper shtratin tend
Ryva Kajtazi - Mos harro
Ryva Kajtazi - Iluzion
Ryva Kajtazi - Santorini
Ryva Kajtazi - Veq Ty Te Du
Ryva Kajtazi - Barnatorja
Sefe Duraj Ft Ryva Kajtazi - Me thuaj po
Ryva Kajtazi ft Albani - Potpuri
Ng ft Ryva Kajtazi - Pa ty
Ryva Kajtazi - Ma Thuaj
Ryva Kajtazi - Hajde zemer
Ryva Kajtazi - Hajde zemer (Top Hits Of )
- Ryva Kajtazi - Barnatorja
Ryva Kajtazi - Kur dua
Ryva Kajtazi - Neper Shtratin Tend
Ryva Kajtazi - Me Pelqen
Ryva Kajtazi - Hajde zemer
Ryva Kajtazi - Na dy jena
Ryva Kajtazi - Hipnotizon
Ryva Kajtazi - Boll lujte
Ryva Kajtazi - Me Pizhamat e Tua (Remix)
Ryva Kajtazi - Te kam pran
Ryva Kajtazi - Per ty flas
Ryva Kajtazi - E teta e verteta
Ryva Kajtazi - Beje zemren guri
Besim Lokaj & Violet Kajtazi - Rrak Tak
Pro Band ft Shqipja ft Ryva ft Ganja - Potpuri
TARABUKA Band Ft Dj STAR dhe RYVA - Dalim Sonte

1  2   >  >>

Loading...
Loading...