Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

1kqyrni qika qka ka rritur nana
Mentori vogel Vllezrit Krasniqi - Gjermanin e kall
Valton Krasniqi - Dashuri Me Zor
Lendrit Krasniqi - Takila Vava 2o
Luan Krasniqi - Hajde me mu
Ramadan Krasniqi - Mos prano
Luljeta Krasniqi - Sa te du
Vllezrit Krasniqi - Ti Moj Qik Koke Nr 1
Hekuran Krasniqi ft LeGenda - Gjithqka mbeti ne le
Fatmir Krasniqi - Ata Sy (Live )
Valton Krasniqi - Nusja nga Kosova
Sami Krasniqi - 2 minuta
Arjela Krasniqi-Do jetoj
Hekuran Krasniqi - Gramofon moments
Valton Krasniqi - Zemren e kishe gure
Valton Krasniqi - Me Fal Se kam Gabu
Lindi ft Hekuran Krasniqi - Ajo qika
Merita Gashi - Kujton baba i lules
Hekuran Krasniqi ft Fisniket - Ajo me Mbyti
Naim Krasniqi - Shiu i Veres
Edi Krasniqi - Kjo unaz
Hekuran Krasniqi - Pse je largu 2o
Hekuran Krasniqi - Live
Vellezrit Krasniqi dhe Safet Krasniqi - Ka ra muzg
Ramadan Krasniqi (DANI) - Nusja e tij
Hekuran Krasniqi - Fustani (Live)
Fadili Krasniqi - Ty ta fala jeten
Valton Krasniqi - Rastesisht u pame
Ymerli Krasniqi - Kush te Foli Keq per mu
Mhill Krasniqi - Deshmori kombit Agim Zenuni
Resmije Krasniqi - Ferdez
Valton Krasniqi - Ti je bo mami
Teuta Selimi Mimoza Valon Krasniqi
Edi Krasniqi - Po ta silli rreth e rreth
Luljeta Krasniqi - Tinxa kush te foli
Hekuran Krasniqi - Live
Vellezrit Krasniqi dhe Safet Krasniqi - Sa e bukur
Ymerli Krasniqi - Dashuri e Kaluar
Luljeta Krasniqi - Dridhu , dridhu
Mhill Krasniqi - Ne drras te vekut kush po kan
Vellezrit Krasniqi - Ku po shkon moj rrushja lales
Sami Krasniqi - Dy Minuta
Dani - Per ty
Berat Krasniqi - Hajde Hajde
Valton Krasniqi - Sa tkam dasht
Luljeta Krasniqi - Kalle me tupan
Fati Krasniqi - Dy fjale me ti than
Luljeta Krasniqi - Rremo Titana
Hekuran Krasniqi Ft Lindi, Klani Shqiptar - Sa mir
Bashkim Marash Krasniqi - Vec bashkimi eshte forca

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 ...    >  >>

Loading...
Loading...