Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Sala Bekteshi - O gurbet
Sala Bekteshi - Po vijn Krushqit
Sala Bekteshi - Dy krena si shqiponja
Sala Bekteshi - Sonte luhet vallja
Sala Bekteshi - Molla laqe
Sala Bekteshi - Ja gezove zemren nanes
Sala Bekteshi - Ku e lam e ku na mbeti
Sala Bekteshi - Kenge Gurbeti
Sala Bekteshi - Ah dashni
Sala Bekteshi - Kush ban dasem ne kete vend
Sala Bekteshi - Qunat nga Gurbeti
Sala Bekteshi - Sa ka mall Potpuri
Sala Bekteshi - Lulije fellenz e malit
Sala Bekteshi - Lulja e gurbetit
Sala Bekteshi - Hopa hopa
Sala Bekteshi - Nuse ma te bukur
Sala Bekteshi - Me mungon
Sala Bekteshi - Nuse ne gurbet
Sala bekteshi - O Bylbyl
Sala Bekteshi - Te dua ty
Sala Bekteshi - Nusja jone e mire
Sala Bekteshi - Sot po bahesh Nuse
Sala dhe Ramzja - Nuk tharroj
Sala Maloku - Hajde me Shuplake
Elham Bekteshi & Sokol Ahmeti - Ku ju knojn dy bil
Sala Maloku - Tallava
Sala dhe Ramzja - Oh mor djali i ri ne ate gurbet
Sala Maloku - Lujma Lujma Doren Mbi Dore
Elham Bekteshi & Sokol Ahmeti - Pa pare ska
Sala Maloku - Thojke vllavi jone
Sala Maloku - A reja e pare lulie
Sala dhe Ramzja - Une me ty
Sala Maloku - Neve nuk na dhimbet malli
Elham Bekteshi & Sokol Ahmeti - Po vjen nusja
Sala dhe Ramzja - Kush te mori te largoj
Sala Maloku - A tkam thane
Sala dhe Ramizja
Sala Maloku - O dora kur dola
Elham Bekteshi & Sokol Ahmeti - Te dua si dashnore
Sala dhe Ramzja - Hajde hy ne valle
Sala Maloku - Aman Aman
Sala Dhe Ramizja - Ec me kohen
Sala Maloku - Oj Lulja e blinit
Elham Bekteshi & Sokol Ahmeti - U malkofsh
Sala dhe Ramzja - Jelek me vija
Sala Maloku - Dashuro Vashe
Elham Bekteshi & Sokol Ahmeti - Ah merak merak
Sala Maloku - Oj lulie Oj llokum
Sala Maloku - Ti me jep gezim
Sala dhe Ramzja - Mbeta ne vetmi

1  2   >  >>

Loading...
Loading...