Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Remzije Osmani - Keng dasmash
Sala Maloku - Neve nuk na dhimbet malli
Remzije Strumcaku - Prej ne Tetove ne Gostivar
Sala dhe Ramzja - Oh mor djali i ri ne ate gurbet
Sala Bekteshi - Kenge Gurbeti
Sala Bekteshi - Sa ka mall Potpuri
_S_ish_ba_nami
Sala Bekteshi - Kush ban dasem ne kete vend
_Dridhet_zemra
Sala Maloku - A reja e pare lulie
Remzije Osmani - Pse u ndam
Nexhat dhe Remzije Osmani - Mos u kthe
Sala Maloku - O dora kur dola
Remzije Strumcaku - Sa me lendove zemren time
Sala dhe Ramzja - Une me ty
Sala Bekteshi - Qunat nga Gurbeti
Sala Bekteshi - Hopa hopa
_Luje_vallen_pak
Sala Bekteshi - Lulije fellenz e malit
_Erdhi
Sala Maloku - A tkam thane
Remzije Strumcaku - Ah more taj biri nenes
Sala dhe Ramzja - Kush te mori te largoj
Sala Maloku - Oj Lulja e blinit
Remzije Strumcaku - Te dashuroj te dashuroj
Sala dhe Ramizja
Sala Bekteshi - Lulja e gurbetit
Sala Bekteshi - Me mungon
_Sa_bukur_vallezojne_gocat
Sala Bekteshi - Nuse ma te bukur
Sala Dhe Ramizja - Ec me kohen
Sala Maloku - Aman Aman
Sala Maloku - Dashuro Vashe
Remzije Strumcaku - E nise jeten me diken tjeter
Sala dhe Ramzja - Hajde hy ne valle
Sala Maloku - Oj lulie Oj llokum
Remzije Strumcaku - Vjen-lulia-shtatin-si-bajrak
_Molle_e_kuqe
Sala Bekteshi - Te dua ty
_O_shijak_me_halle
Sala Bekteshi - Nuse ne gurbet
Remzije Osmani - Sa Ishim Pa martu
Sala Maloku - Fluturoje Dallendyshja
Remzije Strumcaku - E solla e solla mindilin
Sala dhe Ramzja - Jelek me vija
Sala Maloku - Po lune Shota
Rovena Stefa ft Sala Jashari - Amaneti
_Vallezon_Gjeraqina
Sala Bekteshi - Sot po bahesh Nuse
_Goce_e_vogel

1  2   >  >>

Loading...
Loading...