Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Shkelzen Jetishi - Shpirt zeze
Shyhretja & Xeni - Ra kjo Dasem e u Pam 2o
MANJOLA NALLBANI FT SHKELZEN JETISHI - UNE DO TE D
Shkelzen Jetishi (Xeni) - Luga ne mjalte
Shkelzen Jetishi - Xeni - Koha nuk te pret
Shyhretja & Xeni - Ku je Ti Moj Zan 2o
Shkelzen dhe Korab Jetishi - Vijne Vaporrat
Shkelzen Jetishi - Hileqare
Gold AG ft. Shkelzen Jetishi - Jam Gjakova
Shyhretja & Xeni - Moj Hatiqe 2o
Shkelzen Jetishi - Embelsire
Shyhretja & Xeni - Nata e Sontit 2o
Shkelzen Jetishi - Jam dorzu
Shkelzen Jetishi - Sheqer kam kujtimin tend
Shyhretja & Xeni - Drras te Vekut 2o
Shkelzen Jetishi - Dashuri pa fat
Shkelzen Jetishi - Xeni - Koha nuk te Pret
Korab dhe Shkelzen Jetishi - Si Babe e Bire
Shyhretja & Xeni - Ner Nje Hije 2o
Shkelzen Jetishi - Je si rreze
Shkelzen Jetishi Xeni - Kenget e reja ti kendojme por te vjetrat mos ti harrojme
Shkelzen Jetishi - O Dukat
Shyhretja & Xeni - Jare Mos me Shti me te Ba Be 2
Vjollca Haxhiu ft. Shkelzen Jetishi - Hakmarrje
Korab Jetishi dhe Xeni - Ne vrullin e rinis
Korab Jetishi - i treti
Korab Jetishi dhe Teuta Selimi - Non Stop
Shkelzen Doli - Isuf Arapi
Xeni & Korabi - Kush po lun sante Potpuri
Korab Jetishi - Ku je
Shkelzen Azemi - A Lea (Live )
Korab Jetishi - Se kam njet me te lut
Shkelzen Azemi - Lujma Belin (Live )
Korab Jetishi - Morra rrug
Korab Jetishi - E mira bukuri
Shkelzen Azemi - Te kam lut (Live )
Korab Jetishi - Kamarjere
Shkelzen Doli - Kaba Korcare
Xeni & Korabi - Potpuri kengesh
Shkelzen Azemi - Alma moj (Live )
Xeni ft Korab Jetishi - Luje vallen
Shkelzen Azemi - Mbushna gotat (Live )
Korab Jetishi - Nuk shte jeta 00 vjet
Korab Jetishi - I treti
Shkelzen Azemi - Ti e lumtur (Live )
Korab Jetishi - Kamarierja
Shkelzen Azemi - Zemer Qaje (Live )
Shkelzen Iberhysaj - Ideale
Shkelzen Doli - Pali Zagori
Xeni & Korabi - Vijn vaporrat

1  2   >  >>

Loading...
Loading...