Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Shkumbin Ismaili - A me ke thene ti vete
Shkumbin Ismaili - Lutem
Gold AG featShkumbin Ismaili - Lamtumir
Shkumbin Ismaili - Me ty dua te jem
Shkumbin Ismaili - Mos me akuzo
Shkumbin Ismaili - Asgje nuk shkon
Shkumbin Ismaili - Kjo zemer nuk eshte gur
Shkumbin Ismaili dhe Gold Ag - Lamtumir
Shkumbin Ismaili - Asnje lule smbet nga vera
Shkumbin Ismaili - Asnje lule smbet nga vera
Shkumbin Ismaili - Dikur
Shkumbin Ismaili - Te betohem
Shkumbin Ismaili - Cauca e Tetoves
Shkumbin Ismaili - Ora
Shkumbin Ismaili - Ditet pa ty
Shkumbin Ismaili - Cauca e Tetoves
Shkumbin Ismaili - Asnjeher
Shkumbin Ismaili - Shqiperi nena ime
Shkumbin Ismaili - Se cmu desh
Shkumbin Ismaili - A me ke then ti vet
Shkumbin Ismaili - Vetem ti
Shkumbin Ismaili - Shkurt dhe Shqip
Shkumbin Ismaili -Ti nuk me kupton
Shkumbin Ismaili - Shkurt e Shqip
Shkumbin Ismaili - Asgje nuk shkon
Shkumbin Ismaili - Ndjeva mall
Shkumbin Ismaili - Ti nuk me kupton
Shkumbin Ismaili - Ndoshta je penduar
Shkumbin Ismaili - Shkurt dhe shqip
Shkumbin Ismaili - Ditet pa ty
Shkumbin Ismaili ft Ton Voka - Mbete nje kujtim
Shkumbin Ismaili ft Poni - Nuk ta fal
Gold AG ft Shkumbin Ismajli - Lamtumire
Adelina Ismaili - Arome portokalli
Genta Ismaili - Shkune Tune
Fatmir Ismaili - Potpuri Dasmash
Adelina Ismaili - Mengjesi, neser
Zanfina Ismaili - Ti pa mu smundesh (Top Hits Of )
Adelina Ismaili - Hej Kaqanik
Hekuran Krasniqi ft Genta Ismaili - Dridhet
Rrushja e lales ftVellezerit Krasniqi
Zanfina Ismaili - Mos Trazo Plagen e Vjeter
Adelina Ismaili - Mbreteresh e roberesh
Fatmir Ismaili - Potpuri dasmash
Zanfina Ismaili - Nuk po te shoh
Adelina Ismaili - Urdher i Ri Illyric
Enver Ismaili - Ne Gurbet
Adelina Ismaili - U Kall Be Daj
Fatmir Ismaili - Tallava
Adelina Ismaili - Borxh mke mbet

1  2  3  4   >  >>

Loading...
Loading...