Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Shkumbin Ismaili - Ditet pa ty
Shkumbin Ismaili - Cauca e Tetoves
Shkumbin Ismaili - Asnjeher
Shkumbin Ismaili - Shqiperi nena ime
Shkumbin Ismaili - Se cmu desh
Shkumbin Ismaili - A me ke then ti vet
Shkumbin Ismaili - Vetem ti
Shkumbin Ismaili - Shkurt dhe Shqip
Shkumbin Ismaili -Ti nuk me kupton
Shkumbin Ismaili - Shkurt e Shqip
Shkumbin Ismaili - Asgje nuk shkon
Shkumbin Ismaili - Ndjeva mall
Shkumbin Ismaili - Ti nuk me kupton
Shkumbin Ismaili - Ndoshta je penduar
Shkumbin Ismaili - Shkurt dhe shqip
Shkumbin Ismaili - Mbaje fjalen
Shkumbin Ismaili - Ditet pa ty
Shkumbin Ismaili ft Ton Voka - Mbete nje kujtim
Shkumbin Ismaili ft Poni - Nuk ta fal
Gold AG ft Shkumbin Ismajli - Lamtumire
Shkumbin Ismaili - Lutem
Gold AG featShkumbin Ismaili - Lamtumir
Shkumbin Ismaili - Me ty dua te jem
Shkumbin Ismaili - Mos me akuzo
Shkumbin Ismaili - A me ke thene ti vete
Shkumbin Ismaili - Asgje nuk shkon
Shkumbin Ismaili - Kjo zemer nuk eshte gur
Shkumbin Ismaili dhe Gold Ag - Lamtumir
Shkumbin Ismaili - Asnje lule smbet nga vera
Shkumbin Ismaili - Asnje lule smbet nga vera
Shkumbin Ismaili - Dikur
Shkumbin Ismaili - Te betohem
Shkumbin Ismaili - Cauca e Tetoves
Shkumbin Ismaili - Ora
Adelina Ismaili - Fakt
Adelina Ismaili - Bota Ndryshe
Fatmir Ismaili - Xhamadani vija vija
Adelina Ismaili - Pse po qan syzeza
Zanfina Ismaili - Jena Gzu
Adelina Ismaili - Kasandra
Adelina Ismaili - Shum mir do te ishte
Enver Ismaili - Digje Mindilin
Adelina Ismaili - Shko ne rrs
Fatmir Ismaili - Potpuri dasmash
Fatmir Ismaili - Mos trazo plagen e vjeter
Enver Ismaili - Zemren e paske gure
Genta Ismaili - Sa ilaq
Genta-Ismaili-Gameover
Fatmir Ismaili - Kur na erdh haberi
Zanfina-Ismaili-Largojeshoqen

1  2  3  4   >  >>