Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Shpat Kasapi - Bjeri gajdes gajdexhi
Shpat Kasapi - Depresive
Shpat Kasapi - Kush te ndau prej meje
Shpat Kasapi - Valle kosovare
Shpat Kasapi - Luje Vallen Pak Per Mu
Shpat Kasapi - Piano - Me zjarr
Shpat Kasapi dhe Nadi - Ty te don zeshkani
Shpat Kasapi ft Ton Voka - Shum hot
Shpat Kasapi - Goc Tirane
Shpat Kasapi - Nese beson ne zot
Shpat Kasapi - Hajde Sille
Shpat Kasapi ft V-Ton - Ti je ajo
Shpat Kasapi - Goce tirane
Shpat Kasapi - Mall
Shpat Kasapi - Lot im pikon
Shpat Kasapi ft Kaltrina Selimi - Aje Ti
Shpat Kasapi - Nata e Fundit
Shpat Kasapi - Qou rexhoo
Shpat Kasapi ft Renato - Daku
Shpat Kasapi ft Toni - Si diamant
Shpat Kasapi - Kur e pash at vajzen te shkolla
Shpat Kasapi - Ja bone vetes tone
Shpat Kasapi - Qik e mir
Shpat Kasapi - Kur e pash oj nan at vajzen te shko
Shpat Kasapi - Falje kerkon
Shpat Kasapi - Mos me prit
Shpat Kasapi - Luje luje belin 2o
Shpat Kasapi - Kom Lot ne Sy
Dashurom ti
Elona Leka ft Shpat Kasapi - Nga Inati
Shpat Kasapi - Qik e mire
Shpat Kasapi - Kush u qu me vallxu
Shpat Kasapi - Aroma e saj
Shpat Kasapi - Te kam humbur
Shpat Kasapi - Depresive
Shpat Kasapi - Medikament
Shpat Kasapi - Kush eshte qu me vallezu
Shpat Kasapi - Vetes nuk ja fali remix
Shpat Kasapi - Mos me thua
Blerina Braka ft Shpat Kasapi - Zogu ti
Shpat Kasapi - Hyni Ne Valle
Ty te mendoj
Mergim Mjeku ft Shpat Kasapi - Befasisht
Shpat Kasapi - Adelina
Shpat Kasapi - Nje soj esht per ty nje soj esht p
Shpat Kasapi - Ndjenja e saj
Shpat Kasapi - Ma ben kastile
Shpat Kasapi - Me jep nje pik uj
Shpat Kasapi - Njesoj eshte per ty njesoj eshte pe
Shpat Kasapi - Mos me urrej

1  2   >  >>

Loading...
Loading...