Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Shqipe Abazi - Jetoj
Shqipe Abazi - Kurr nuk do ta fal
Shqipe Abazi - Ti ke mbet
Shqipe Abazi - Kur nuk do ta fali
Shqipe Abazi - Pse pse nuk me flet
Shqipe Abazi - Jolla moj mihane
Shqipe Abazi dhe Nazi - Kur ti putha buzet
Shqipe Abazi - Kush je ti
Shqipe Abazi - Keng gurbeti
Shqipe Abazi - Dashuri sekrete
Shqipe Abazi - Vetes sja bej hallall
Shqipe Abazi dhe Xhela - Dikur ishim bashk
Shqipe Abazi - Kengen qe ta kendova
Ardit Bexheti dhe Shqipe Abazi - Boma ni qare
Shqipe Abazi - Ah kam ra ne hall
Ardit Bexheti dhe Shqipe Abazi - Bonma ni qare
Shqipe Abazi - Ngjitet kana
Shqipe Abazi - Dy minuta
Shqipe Abazi dhe Xheza - Ne kete bote
Shqipe Abazi - Oj lulie lum kunata
Shqipe Abazi - Hajde gjith ne valle
Shqipe Abazi - Vetes sja boj hallall
Shqipe Abazi - Ti ke mbet
Vaxi ft Shqipe Abazi - Kurr hallall
Shqipe Abazi - Adrenalina
Xheza Ft Shqipe Abazi-Ne Ket Bot
Shqipe Abazi - Shuni motra
Shqipe Abazi - Jeleku Kadife
Xheza & Shqipe Abazi - Dikur ishim Bashk 2o
Shqipe Abazi - Po vijne krushqit
Shqipe Abazi - Ishin puthje mekatare
Shqipe Abazi - Si nje vit
Shqipe Abazi - Kam dy vajza
Shqipe Abazi - Dashuri Sekrete
Shqipe Abazi - Po vjen nusja me dhendrin
Shqipe Abazi - Jam vajz pa behane
Shqipe Abazi - 2 Minuta
Shqipe Abazi - Kthehu po te pres
Shqipe Abazi - Nuk ishte hera e par qe mtradhtove
Shqipe Abazi - Extra Tallava
- Shqipe Abazi - i pa bes
Vellezrit Abazi - Oj e dashur
Vllezrit Abazi - Nje Dit Vere
Ruzhdi Abazi - More Pllumb 2o
Shqipe Krivenjeva - Potpuri Dasmash
Vllezrit Abazi - Sa Shum Koh Nuk Jemi Pa
Vllezrit Abazi - Shqipja ne Dritare
Shqipe Krivenjeva - Krejt Me Rend Ren Me Rend 2o
Ganimete Abazi - Mos u pafshim
Ramadan Abazi - Kur te pash sot me nje tjeter

1  2  3  4  5  6   >  >>

Loading...
Loading...