Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Teuta Selimi - Ska shanca
Teuta Selimi - Ska Ska
Teuta Selimi - E Din
Teuta Selimi - Maturantet
Teuta Selimi - Rend e rend
Teuta Selimi - Maturantet 2oo8
Blero ft. Teuta Selimi - Ske Jete
Teuta Selimi - Hajde me mu
Teuta Selimi - Kthehu ore Vlla
Teuta Selimi - U largove u largova
Teuta Selimi - Katile
Teuta Selimi - Ti ne Zemren time
Teuta Selimi - Probleme
Teuta Selimi - Maturantet
Teuta Selimi - Ma nuk jemi pa
Teuta Selimi - Viski cola Live
Teuta Selimi - Akull
Teuta Selimi - Tallava
TeuTa Selimi - Live Tallava Per Fitimin
Bigem (Etnon) ft. Teuta Selimi - Paranoja
Teuta Selimi - Tallava 2o
Teuta Selimi - Instrumental
Teuta Selimi - Kur te bahesh Nuse
Teuta Selimi - Ishin puthje mekatare
Teuta Selimi - Kqyrni shoqe
Teuta Selimi Mimoza Valon Krasniqi
Teuta Selimi - Zemer me Dogji malli
Teuta Selimi - Knoni qika
Teuta Selimi - Buzet digjen
Teuta Selimi - Kur dola te dera
Agon Amiga ft. Teuta Selimi - Lej Lej
Teuta Selimi - Ti ne zemren time
Teuta Selimi - Je ma e mira
Teuta Selimi - Italia Live
Teuta Selimi - Luhet Vallja
Teuta Selimi - Digje fare
Teuta Selimi - Kqyrni shoqe
Teuta Selimi - Kur i mbusha vjet
Teuta Selimi - As kismet e as e shkrume
Teuta Selimi Mimoza Valon Krasniqi
Teuta Selimi - Shokut
Teuta Selimi Mimoza Valon Krasniqi
Teuta Selimi - Ball per ball
Teuta Selimi - Krejt po sillen
Teuta Selimi - Lamtumir
Teuta Selimi - Zemer me dogji malli
Teuta Selimi - Ja Fala
Korab Jetishi dhe Teuta Selimi - Non Stop
Teuta Selimi - Kallet atmosfera
Teuta Selimi - Kush don let feston

1  2  3  4  5  6  7   >  >>

Loading...
Loading...