Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Vellezerit Aliu - Jalla Shofer Jalla
Vellezerit Aliu live - Je Ma E Mira
Vellezerit Aliu - Maka lan taka lan
Vellezerit Aliu - Mejhane
Vellezerit Aliu - Veq per pes minuta
Vellezerit Aliu - O Hajde Kalavesh me Rrush
Vellezerit Aliu & Ylber Aliu - Ishalla nuk te kom
Vellezerit Aliu - Piku molle e kuqe
Vellezerit Aliu & Ylber Aliu - Veq nje emer
Vellezerit Aliu - Sot flamuri po valon
Vellezerit Aliu - Pes minuta
Vellezerit Aliu - ajin Kur Ta Pish
Vellezerit Aliu - Oj Fato
Vellezerit Aliu Potpuri - Me Ka Zan Belaja dhe Buk
Burim Aliu - Nuk e di se ku gabuam
Zemer e vetmuar
Burim Aliu - U mashtrova
Vellezerit Susuri - Po lujne vallen qika tmira
Vellezerit Gashi - Kenge Per Isa Begun
Mejhane
Ylber-Aliu-Tydheshpirtiim
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Ran ne mirdit tr
Vellezerit Mziu - Lume
Fidaim Aliu - 8
Fidaim Aliu - Dashnia e re
Fidaim Aliu - Kallma Cigaren 2o
Zena Aliu - Fjala e fundit
Vellezerit Makica - Mlindi Djali (Live )
Agron Aliu - Sonte je me e mira
Vellezerit Mziu - Se ty zemer tkam
Vellezerit Mziu - Zemer
Vellezerit Gashi - Sna ndan fisi jo as feja
Fidaim Aliu - Luj moj vajz me vetulla te holla
Burim Aliu - Kaqurrele
Fidaim Aliu - jena gzu 2o
Ylber Aliu - Emri All-llah
Ylber Aliu dhe Shqipe Krivenjeva - Nuk e meritoj
Fidaim Aliu - Dashuria e re
Vellezerit Qetaj - Qka po i thote dema kadrise
Fidaim Aliu - O moj Dukane
Vellezerit Abazi - Nje rreze mengjesi
3 Vellezerit - Maturant
Vellezerit Qetaj - Podi i gurit
Burim Aliu - Oh me ra pika
Albesa Aliu - Ti ner burra lulija ner gra
Agron Aliu - Syt mavi
Burim Aliu - Bini Defa
Vellezerit Susuri - Edhe ku po kendojm
Vellezerit Haliti - Rapsodi
Rrushja e lales ftVellezerit Krasniqi

1  2  3  4  5  6  7   >  >>

Loading...
Loading...