Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Liti e Biti - Keng per Esat Pashen
Vllezrit Liti & Biti - Keng per Zahir Pajaziti
Vllezrit Liti & Biti - Lejla lejla
Liti e Biti - Keng per Pavaresi
Vllezrit Liti & Biti - Kulla e dugagjinit
Liti e Biti - Keng per Zahir Pajazitin
Vllezrit Liti & Biti - Shemsi Shalijani
Liti Biti e Sabit Bilalli - Rruga e kombit
Liti e Biti - Ne Tirane Trimat jon Betue
Vllezrit Liti & Biti - Qiftelia po rrefen
Liti e Biti - Tash te Vajtojn Shkinat Vejushka
Vllezrit Liti & Biti - Valle istrumentale
Liti e Biti - Thrret Prizerini mori Vlor
Vllezrit Liti & Biti - Potpuri
Vllezrit Liti & Biti - Pres shum vite
Liti e Biti - Keng Gurbeti
Vllezrit Liti & Biti - Keng kurbeti
Vllezrit Liti & Biti - Po me pyt kjo nane
Vellezerit Susuri - Goc e vogel gjithe lezet
Vellezerit Abazi - Sa shume une te deshta
Vellezerit Gashi - Kenge Per Uck dhe nje Valle e
Vellezerit Haliti - Kenge Per Deshmorin Halim Brah
Vellezerit Mziu - Dashuri 0 perqind
Vellezerit Susuri - Te dua ty bre vajzo
Vellezerit Aliu - Veq per pes minuta
Vellezerit Mziu - Dashuri e fshehur
Vellezerit Aliu & Ylber Aliu - Ishalla nuk te kom
Vellezerit Zogaj - Osman Pasha
Vellezerit Aliu - Sot flamuri po valon
Vellezerit Qetaj - Qjan kto gjam qe po i bjen era
Vellezerit Mziu - Je e rezervuar
Vellezerit Mziu - Ne nje portokalle
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Mire se erdh o ve
Vellezerit Qetaj - Rapsodve te kombit
Vellezerit Qetaj - Podi i gurit
Vellezerit Qetaj - Rapsodi
Vellezerit Susuri - Hajde hyn ne valle
Vellezerit Abazi - Te vendi i vjeter
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - E mir boll
Vellezerit Haliti - Qka Po thet Adem Jashari (Live
Vellezerit Mziu - E vertete ndash genjeshter
Vellezerit Susuri - Ty te du
Vellezerit Mziu - Potpuri
Vellezerit Mziu - Fitilat
Vellezerit Aliu & Ylber Aliu - Veq nje emer
Vellezerit Zogaj - Shqiperine e dua
Vellezerit Aliu - ajin Kur Ta Pish
Vellezerit Qetaj - Kenget e previse
Vellezerit Mziu - Rrushi qyqek
Vellezerit Susuri - Shpirt o Zemer

1  2  3  4   >  >>

Loading...
Loading...