Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Vellezerit Gashi - Sna ndan fisi jo as feja
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Oh more vel
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Pal Mhilli
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Pjeter Bogdani
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Prej nje shpati
Vellezerit Gashi - Bised dhe Kenga Ali Rrustemi
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Ran ne mirdit tr
Vellezerit Gashi - Kenge Per Isa Begun
Vellezerit Gashi - Kenga e Maxharr Pasha
Vellezerit Gashi - Mark Avdyli
Vellezerit Gashi - Vellezerit Haradinaj
Vellezerit Gashi - Kenge Per Uck dhe nje Valle e
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - E mir boll
Vellezerit Zogaj - Kullat tona
Vellezerit Qetaj - Rapsodi
Vellezerit Abazi - Te vendi i vjeter
Flora Gashi - Pina viski
Flora Gashi - Ah tradhti
Alban Gashi - My Love
Flora Gashi & Valon Berisha - Na vjen dita edhe ne
Vellezerit Qetaj - Krajl nikolla
Fahri Gashi - Thuj kam frajer
Merita dhe Resmije - Tash je Pendu
Shkurte Gashi - Do Mbijetoj
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Dita e Gjykimit
Shkurte-Gashi-Tashkorabitkrenarraincenmeshoqni
Shkurte Gashi - Per KrenarRaincen Artizani NBurg
Bujar Gashi - Leshoje ne ler
Shkurte Gashi - Familja jote
Vezire Gashi - Po valon flamuri
Vellezerit Mziu - 5 min
Vellezerit Haliti - Kenge Per Deshmorin Halim Brah
Vellezerit Aliu - Veq per pes minuta
Shkurta Gashi - Larg nga syt
Burim-Gashi-Unmety
Flora Gashi - A te Kujtohem dashuri
4Vellezerit Haliti - Grabitja e Vajzes 8 Vjeqare
Vellezerit Qetaj - Valdet kuqi
Flora Gashi - Fati im
Besjan Gashi - Ska inat ne dashuri
Flori Mumajesi ft. Shkurte Gashi - Si Dikur
Armend Makica dhe Salih Gashi - Tallava 2
Avdyli & Vezirja - Se katuni i rral
Vellezerit Mziu - Mjalte e zeher
Fidaim Gashi - Mendjemadhe
Shkurte Gashi - Pse nuk me ze gjumi
Vezire Gashi - E Lumja Vjehrra 2o
Flora Gashi - Dashuron cdo Maturant
Besjan Gashi - Po me pelqen
Violet Kukaj - Ismet Gashi

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 ...    >  >>

Loading...
Loading...