Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Vellezerit Abazi - Erdhe pranvera
Vellezerit Mziu - Zemer
Vellezerit Mziu - Shota
Vellezerit Mziu - Mjalte e zeher
Vellezerit Mziu - Lume
Vellezerit Susuri - A mendon ndonjeher per mua
Vellezerit Qetaj - Qka po i thote dema kadrise
4Vellezerit Haliti - Grabitja e Vajzes 8 Vjeqare
Vellezerit Haliti - Rapsodi
Vellezerit Aliu - Maka lan taka lan
Vellezerit Susuri - Edhe ku po kendojm
Vellezerit Gashi - Bised dhe Kenga Ali Rrustemi
Vellezerit Haliti - Jemi Bijt e Adem Jasharit (Liv
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Dita e Gjykimit
Vellezerit Susuri - Po lujne vallen qika tmira
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Ran ne mirdit tr
Vellezerit Mziu - Knaqu Sot
Vellezerit Susuri - Si Llokum
Vellezerit Zogaj - Kullat tona
Vellezerit Abazi - Ne kete nate te erret
Vellezerit Mziu - Padrejtesia
Vellezerit Mziu - Dudija
Vellezerit Mziu - Njemije komplimente
Vellezerit Mziu - Moj voglushe
Vellezerit Susuri - Ben me dore ben me sy
Vellezerit Qetaj - Ramush Haradinaj
Vellezerit Aliu - Pes minuta
Vellezerit Pakiqi - Rapsodi
Vellezerit Aliu - Mejhane
Vellezerit Susuri - Emine Emine
Vellezerit Gashi - Kenga e Maxharr Pasha
Vellezerit Haliti - Kenge Per Deshmorin Eset Ibish
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - E kujt Sexhxhde
Vellezerit Susuri - Si llokum
Vellezerit Mziu - Moj xhan
Vellezerit Susuri - Dashuri me hile
3 Vellezerit - Maturant
Vellezerit Zogaj - Nga Tirana
Vellezerit Abazi - Nje rreze mengjesi
Vellezerit Qetaj - Qjan kto gjam qe po i bjen era
Vellezerit Mziu - Je e rezervuar
Vellezerit Mziu - Se ty zemer tkam
Vellezerit Mziu - Ne nje portokalle
Rrushja e lales ftVellezerit Krasniqi
Vellezerit Qetaj - Rapsodve te kombit
Vellezerit Gashi - Vellezerit Haradinaj
Vellezerit Qetaj - Rapsodi
Vellezerit Aliu - O Hajde Kalavesh me Rrush
Vellezerit Susuri - Goc e vogel gjithe lezet
Vellezerit Gashi - Kenge Per Uck dhe nje Valle e

1  2  3   >  >>

Loading...
Loading...