Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Vellezerit Mziu - Sola te percolla
Vellezerit Mziu - 5 Djem i ka nana
Vellezerit Mziu - Je e rezervuar
Vellezerit Mziu - Buzet e tua si sheqer
Vellezerit Mziu - Te dua
Vellezerit Mziu - Rroka mandolinen
Vellezerit Mziu - 5 min
Vellezerit Mziu - Dashuri 0 perqind
Vellezerit Mziu - Knaqu Sot
Vellezerit Mziu - Uje uje se u kall
Vellezerit Mziu - Zemer
Vellezerit Mziu - E krahasova
Vellezerit Mziu - E vertete ndash genjeshter
Vellezerit Mziu - Moj xhan
Vellezerit Mziu ft Dj Cimi - Do ti kallim fitilat
Vellezerit Mziu - Padrejtesia
Vellezerit Mziu - Lume
Vellezerit Mziu - Jena vllezer kallaballak
Vellezerit Mziu - Dashuri e fshehur
Vellezerit Mziu - Hajde
Vellezerit Mziu - Moj voglushe
Vellezerit Mziu - Mjalte e zeher
Vellezerit Mziu - Fitilat
Vellezerit Mziu - Ah Dashni
Vellezerit Mziu - Ne nje portokalle
Vellezerit Mziu - Njemije komplimente
Vellezerit Mziu - Potpuri
Vellezerit Mziu - Kush je ti
Vellezerit Mziu - Shota
Vellezerit Mziu - Oj dukane
Vellezerit Mziu - Se ty zemer tkam
Vellezerit Mziu - Njeqind perqind
Vellezerit Mziu - Dudija
Vellezerit Mziu - Banma qaren
Vellezerit Mziu - Skutaqja e cuces
Vellezerit Mziu - Si drandafili
Avdyl Mziu - Hajde Djali i Ri 2o
Vellezerit Susuri - Ngoni shok ju more vllazni
Vellezerit Haliti - Zogjve te Shqiponjes (Live )
Avdyli & Vezirja - O dola kur dola
Avdyl Mziu - Paska Vesh Lulija Fustan
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - Pjeter Bogdani
Avdyl Mziu - Karajfil ne bashqe
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - Dita e Gjykimit
Avdyl Mziu - Sa Mka Mar Malli
Avdyl Mziu - Lumnije 2o
Vellezerit Zogaj - Bri nje kodre
Vellezerit Aliu & Ylber Aliu - Ishalla nuk te kom
Avdyli & Vezirja - pershesh hangra
Vellezerit Susuri - Shpirt o Zemer

1  2  3  4  5  6  7   >  >>

Loading...
Loading...