Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Valbona Spahiu - Tallava
Valbona-Spahiu-Tallavaludkumanoves
Valbona Spahiu - Tallava 3
Valbona Spahiu - Dije te miren
Bashkim & Valbona Spahiu - Te kujtoj me mall
Valbona Spahiu - A dushmanat dojn me plas
Bashkim & Valbona Spahiu - Te Kujtoj Me Mall
Valbona Spahiu - Syri im po loton
Valbona Spahiu - Dy her
Valbona Spahiu - Krejt me rend
Valbona Spahiu - Syn ne shpirt te kam
Valbona Spahiu - Nje lot per ty
Valbona Spahiu - Ti ke faj
Valbona-Spahiu-Tallavamehmetgjakoves
Valbona Spahiu - Tallava 4
Valbona Spahiu - Pse o syni jem
Valbona Spahiu - Kjo Dynja e Rrejshme
Ymerli Krasniqi ft Valbona Spahiu - Habibi Habibi
Valbona Spahiu - Edhe guri e ka dit
Valbona Spahiu - Kur dola te kroni
Valbona Spahiu - Oj lulie o llokum
Valbona Spahiu - Kjo dyje e rrejshme
Bashkim dhe Valbona Spahiu - Ska Pishman
Valbona Spahiu - Tallava 5
Shkurte Gashi e Valbona Spahiu - Tallava
Valbona Spahiu - Na ka ardh ni dore
Bashkim Spahiu - Syni Jem
Valbona Spahiu - Haki kat
Valbona Spahiu - Luj me qef
Valbona Spahiu - iku beqaria
Valbona Spahiu - Sa mka mar malli met pa
Valbona Spahiu - Tallava 6
Valbona Spahiu - Pika Pika
Valbona Spahiu - T humba ty
Valbona Spahiu - Jena motra
Valbona Spahiu - Luj zemer
Valbona Spahiu ft. TrimB - Moj katile
Valbona Spahiu - Ata sy
Valbona Spahiu - Hajde knojna me dahire
Valbona Spahiu - Tallava 1
Valbona Spahiu - Tallava 7
Ymerli Krasniqi dhe Valbona spahiu feat Baba Trodo
Valbona Spahiu - Zemer zemer
Bashkim Spahiu - Te Dua
Valbona Spahiu - Lulia ne der
Valbona Spahiu - Sikur fluter
Valbona Spahiu - Nuk i kam dy zemra
Valbona Spahiu - Tallava
Valbona Spahiu dhe Bekim Kumanova - E Drejta
Valbona Spahiu - Tallava 8

1  2  3  4  5  6   >  >>

Loading...
Loading...