Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Vellezerit Susuri - Te dua ty bre vajzo
Vellezerit Susuri - Ben me dore ben me sy
Vellezerit Susuri - Goc e vogel gjithe lezet
Vellezerit Susuri - Ty te du
Vellezerit Susuri - Dashuri me hile
Vellezerit Susuri - Hajde hyn ne valle
Vellezerit Susuri - Krejt po sillet
Vellezerit Susuri - Si Llokum
VELLEZERIT SUSURI - Maturant
Vellezerit Susuri - Shpirt o Zemer
Vellezerit Susuri - Me hisharet
Vellezerit Susuri - Aman aman of of
Vellezerit Susuri - Maturant
Vellezerit Susuri - Ngoni shok ju more vllazni
Vellezerit Susuri - Dil ne penxhere
Vellezerit Susuri - Paskan dal qikat ne rreth
Vellezerit Susuri - E madhe eshte bota
Vellezerit Susuri - Po lujne vallen qika tmira
Vellezerit Susuri - Edhe ku po kendojm
Vellezerit Susuri - Si llokum
Vellezerit Susuri - A mendon ndonjeher per mua
Vellezerit Susuri - Emine Emine
Vellezerit Abazi - Ne kete nate te erret
Vellezerit Gashi - Kenge Per Uck dhe nje Valle e
Vellezerit Haliti - Kenge Per Deshmorin Eset Ibish
3 Vellezerit - Maturant
Vellezerit Mziu - Dashuri e fshehur
Vellezrit Susuri - Kenge per deshmorin Feriz Susur
Vellezerit Mziu - Buzet e tua si sheqer
Vellezerit Zogaj - Osman Pasha
Vellezerit Aliu - Mejhane
Vellezerit Qetaj - Qjan kto gjam qe po i bjen era
Vellezerit Mziu - Shota
Vllezrit Susuri - Maturant
Vellezerit Mziu - Ne nje portokalle
Vellezerit Xhaferi dhe Rexhepi - E kujt Sexhxhde
Vellezerit Qetaj - Rapsodve te kombit
Vellezerit Gashi - Vellezerit Haradinaj
Vellezerit Pakiqi - Rapsodi
Vllezrit Susuri - Jam djal lumjan
Vellezerit Abazi - Nje rreze mengjesi
Vellezerit Gashi & Gazmend Rama - E mir boll
Vellezerit Haliti - Kenge Per Deshmorin Halim Brah
Vellezrit Susuri - Maturant
Rrushja e lales ftVellezerit Krasniqi
Vellezerit Mziu - Fitilat
Vellezerit Mziu - Dashuri 0 perqind
Vellezerit Zogaj - Shqiperine e dua
Vellezerit Aliu - O Hajde Kalavesh me Rrush
Vellezerit Qetaj - Kenget e previse

1  2  3  4   >  >>

Loading...
Loading...