Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Vjollca Buqaj dhe Violeta Kajtazi - Kendojm per gr
Ilir Shaqiri Violeta Kajtazi - Potpuri
Salim Arifi dhe Violeta Kajtazi - Faqe kuqe
Ryva Kajtazi - E teta e verteta
Sefe Duraj Ft Ryva Kajtazi - Me thuaj po
Violeta Kukaj - Ta Marr Moj Nan
Ryva Kajtazi - Boll lujte
Ryva Kajtazi - Me Pelqen
Ryva Kajtazi - Hajde zemer
Ryva Kajtazi - Per ty flas
Ryva Kajtazi - Iluzion
Ryva Kajtazi - Kur dua
Ryva Kajtazi - Hipnotizon
Shqipri Kelmendi ft. Ryva Kajtazi - Thehet zemra
Ryva Kajtazi - Me Pizhamat e Tua (Remix)
Ryva Kajtazi - Te kam pran
Ryva Kajtazi - Nata
Ryva Kajtazi - Me Pelqen
Ryva Kajtazi - Na dy jena
Ryva-Kajtazi-Veqtytedu
Ryva Kajtazi - Zemren falma
Ryva Kajtazi - Me Pizhamat e Tua
Besim Lokaj & Violet Kajtazi - Rrak Tak
Ryva Kajtazi - Per ty flas
Ryva Kajtazi - Me pizhamat e tua
Ryva Kajtazi - Beje zemren guri
Ryva kajtazi - Ne mendjen time
Ryva Kajtazi ft Lendrit Krasniqi - Potpuri
Ryva Kajtazi - Ne Mendjen Time
Ryva Kajtazi - Duhemi
Ismet & Violeta
Ryva Kajtazi - Duhemi
Ryva Kajtazi - Neper shtratin tend
Ryva Kajtazi - Ti fala Xhinxhile (Potpuri)
Ryva Kajtazi - Barnatorja
Ryva Kajtazi - Santorini
Ryva Kajtazi - Neper Stratin Tend
Ryva Kajtazi - Nata
Violeta Kukaj - Eshte faji yt
Violeta Deda - Jam Shqiptare
Ryva Kajtazi ft Albani - Potpuri
Ng ft Ryva Kajtazi - Pa ty
Ryva Kajtazi - Hipnotizon
Ylli Demaj ft Ryva Kajtazi - Potpuri
Ryva Kajtazi - Me hipnotizon
Ryva Kajtazi - Ty te kam Op Labi
Pro Band & Violet Kajtazi - Tre shok
Ryva Kajtazi - Barnatorja
Violeta Kukaj - Po vjen nusja
Ryva Kajtazi - Neper Shtratin Tend

1  2   >  >>