Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Vjollca Luka - Dhenderr i mekatit
Vjollca Luka dhe Gjovani - Bashkjetesa
Vjollca Luka - Kenke nuri i bukurise
Vjollca Luka - Flutura
Vjollca Luka dhe Gjovani - Bashjetesa
Vjollca Luka - Kenke nuri i bukurise
Vjollca-Luka-Aduhet
Vjollca-Luka-Jetovajetova
Miranda Hashani ft Vjollca Luka - Potpuri
Vjollca Selimi - Luje vallen
Shqipja, Vjollca, Lendita - Potpuri
Meda ft Vjollca Haxhiu - Bohet mire
Sabri Fejzullahu ft Vjollca Haxhiu - Mbretresha e
Vjollca Haxhiu - Urgjent
Gazi Sedati Edona Vjollca - Potpuri
Visar Rexhepi - Ne u ndam duet me vjollca saliu
Sabri Fejzullahu, Sinani, Vjollca, Meda, Ermali, S
Vjollca Selimi - Ne Kapixhik dola met Pa 2o
Vjollca Haxhiu - Cka ka ca ska
Vjollca Haxhiu
Sabri Fejzullahu ft Vjollca Haxhiu Mario MC - Mos
Vjollca Selimi - Potpuri 2
Vjollca Haxhiu - Si njo e njo
Vjollca Selimi - Me vlon gjaku
Sinan Vllasaliu ft Vjollca Haxhiu - Jemi kombinim
Vjollca Selimi - Quni vogel don llokum
Sabri Fejzullahu & Vjollca Haxhiu - Ku je me kend
Vjollca Selimi dhe Aziz Murati - Pike ne zemer
Rovena Stefa ft Daim Lala ft Vjollca Selimi - E ombel
Vjollca Bucaj - Dashuria seshte mekat
Vjollca Haxhiu dhe Meda - Nga Dashnia Skem Shpetim
Vjollca Selimi - Luje Vallen 2o
Meda ft Vjollca Haxhiu - Falem
Vjollca Haxhiu - Si ta them
Vjollca Haxhiu - Hej Dj
Vjollca Selimi - Oj dada sale
Luana Vjollca ft. Dani - Sonte
Vjollca Selimi - Eja shpirt
Sinan Vllasaliu ft Vjollca Haxhiu - Tung Tung
Vjollca Selimi - Moj hatigje
Sabri Fejzullahu ft Vjollca Haxhiu - Ilaqi im
Meda ft Vjollca Haxhiu Leonora Jakupi Gold AG - Shqiperi Kuq e Zi
Meda ft Vjollca Haxhiu ft Gold Ag - Tkam fiksim
Vjollca Selimi - Oj Dada Sale 2o
Daimi Rovena Vjollca - Potpuria 2
Vjollca Bucaj - Fusha e korabit
Vjollca Selimi - Quni i vogel don Llokum 2o
Meda ft Vjollca Haxhiu - Ja un ja ti
-C ke me mue
Meda ft Vjollca Haxhiu - Princeshe

1  2  3   >  >>

Loading...
Loading...