Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Xhemil Saliu - Xheme sadria
Xhemil Saliu - Ti nuk ke zemer
Xhemil Saliu - Mos co inate
Xhemil Saliu - Genjeshtare
Xhemil Saliu dhe Linda - Kendojn Dy Bylbyla
Xhemil Saliu - Do ta kallim
Xhemil Saliu - Aman le le le
Xhemil Saliu - Zemrat ton tfort si guri
Xhemil Saliu - Vetem ti
Xhemil Saliu - Mos ja mbaj shume nalte
Xhemil Saliu - Gurbeti
Xhemil Saliu - Fjalet e rrejshme
Xhemil Saliu - Amaneti
Xhemil Saliu - Zemra yte si magnet
Xhemil Saliu - Mos me kerko
Xhemil Saliu - Je largu
Xhemil Saliu - Dashnia e rrejshme
Xhemil Saliu - Gurbeti i mallkuar
Xhemil Saliu - Kush je oj zemer
Xhemil Saliu - Dashuria si melhem
Xhemil Saliu - Boll durova moj katile
Xhemil Saliu - Prite prite
Xhemil Saliu - Me kavall e qifteli
Xhemil Saliu - Pyete,pyete zemren
Xhemil Saliu - Dy zemra
Xhemil Saliu - Du me te marre
Xhemil Saliu - Lulie
Xhemil Saliu - Shume qenke merzit
Xhemil Saliu - Nje her N dimer nje her n ver
Xhemil Saliu - Qdokush te don per interes
Xhemil Saliu - Hajde moj dashni
Xhemil Saliu - Ende para syshe
Xhemil Saliu - Tallava Cycek
Xhemil Saliu - Shko ti zemer
Xhemil Saliu - Si te jetoj pa ty
Xhemil Saliu - Kthehu perseri
Xhemil Saliu - Ka nis dasma
Xhemil Saliu & Buligang - Ndarja pa qellim
Xhemil Saliu - Ishe feju me tjeter mu ku me lej
Xhemil Saliu - Sonte ma e mira je
Xhemil Saliu - Unaza me mbet
Xhemil Saliu - Me mungon
Xhemil Saliu - Luj, luj Kosovare
Xhemil Saliu - Diaspora
Xhemil Saliu - Je gabimi im
Xhemil Saliu - Zemra po m therr
Xhemil Saliu - Dasma sonte ja fillon
Xhemil Salihu - Paret sna dhimen
Xhemil Salihu - Prova prova
Xhemil Salihu - Shkojm n diskotek

1  2   >  >>

Loading...
Loading...