Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Banner

Muzik Shqip - Rezulltatet e Kërkimit

Xhezair Elezi (Xheza)
Pandora ft Xheza - Ti ku ke moj saxho
Arber Elezi - Largohu prej meje
Hekurani ft Xheza - Qysh me harru
Xheza Rema Elizabeta Zefi - Ti ne Dimija un ne
Fatmir Elezi - Kur konga qohet pesh
Xheza & Rema & Elizabeta & Zefi - Moj Dashni e vj
Xheza - Naten kur u ndam
Xheza & Rema & Elizabeta & Zefi - Ball per ball m
Aziz-Murati-Xhezair-Elezi-Hajdeqiksonteperdark
Xheza - Sa mka mar malli met pa
Mentor Kurtishi Xheza - Shqiperin e dua
Arber Elezi - Njeriu i humbur
Xheza Rema Elizabeta Zefi - Gru moj gru
Fatmir Elezi - Nje pik loti
Xheza & Rema & Elizabeta & Zefi - Ti ne Dimija un
Xheza - Potpuri
Zef Beka dhe Xheza - Oj Kosov
Xhezair-Elezi-Unepovdesiri
Xheza - Syte e zi
Xheza dhe USB - Edhe dy zemra
Shqipe Abazi dhe Xheza - Ne kete bote
Arber Elezi - Pse ty te doja
Xheza Rema Elizabeta Zefi - Mori qik vetell Ga
Fatmir Elezi - Qokollada jeme
Xheza & Rema & Elizabeta & Zefi - Gru moj gru
Arber Elezi & Flaka Krelani - Nuk mundem
Xheza - Synetia
Ejona Elezi - Nuk te harroj dot
Naseri,Xheza,Pandora,Mimoza - Jalla moj mihane
Xheza dhe Ymer Bajrami - Aferdita
Xheza e Shqipe Kastrati - Rita oj merita
Bekim Kumanova dhe Fatmir Elezi - Tallava per Besa
Xheza Rema Elizabeta Zefi - Nuse marim nga Kos
Fatmir Elezi - Sa mir po lun
Xheza & Rema & Elizabeta & Zefi - Mori qik vetell
Dj Suat Ft Xheza - Syt e Zi
Xheza - Te Kam Dashtur
Xheza - Gjoana
Xheza - Hajde Cika cokollada
Ymer Bajrami dhe Xheza - Knon bylbyli
Xheza - Cifti i Persosur
Fatmir Elezi - A me te fol a mos me te fol
Xheza Rema Elizabeta Zefi - Hajde nuse Reja Je
Fatmir Elezi - Sa shum koherat kan ndrishu
Xheza & Rema & Elizabeta & Zefi - Nuse marim nga
Fatmir Elezi - Fati i zi
Fatmir Elezi - Trathtare, sa me ka marre malli me
Ejona Elezi - Nuk te harroj dot
Xheza - Jalla moj sadete

1  2   >  >>

Loading...
Loading...