Muzik Shqip - Simbas Viteve

2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Si të shkarkojm

Si të shkarkojm këngë nga shkarko.im në komjuterin tuaj.

Kërkojm këngën:

step1

Zgjidhni këngën nga rezulltatet e shfaqura:

step2

step2

Nëse përdorni internet explorerin, klikojm me tastin e djatht te miut mbi këngën dhe shtypim "Save Taget As"

ie

Nëse përdorni firefox, klikojm me tastin e djatht te miut mbi këngën dhe shtypim "Save Link As"

ff

Nëse përdorni google chrome, klikojm me tastin e djatht te miut mbi këngën dhe shtypim "Save Link As"

ch

Dhe e rruajm si shembull në Desktop